Σύνολο ψηφοφόρων: 133
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με λίγα λόγια δλδ όπως έλεγε και γνωστός δήμαρχος μικρού χωριού στην Αρκαδιά... Εμπροοοοοοος πίσω, εμπροοοοοοος πισω. Φίλε μου δεν είναι τα έξοδα του διαγωνισμού που τον φρενάρουν, είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα για μισθούς. Καλημέρα σας.
Δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα απλά ότι το δύσκολο δεν είναι να βρεθούν τα χρήματα για τη διεξαγωγή του (πληρώνουμε μεγαλύτερο παραβολο και τους μένει και κέρδος). Γενικά έχει καθυστερήσει γιατί δε βρίσκονταν χρήματα για τη μισθολογία. Άρα το επιχείρημα δε κανουμε ΑΣΕΠ και διορίζουμε από τους υπάρχοντες πίνακες για οικονομία δε στέκει. Όχι ισχύει ακόμα αυτό που έχω γράψει για Μάρτιο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Dhl θα προκηρυξει ασεπ για Μαρτη,συμφωνα με τον 3848,μονο κ μονο για να ανακατεψει την τραπουλα αφου δεν ειναι υποχρεωμενος να διορισει,αυτο δεν συναγεται ως συμπερασμα ?αφου για να ελεγχθουν τα δικαιολογητικα χρειαζονται μηνες...τελοσπαντων θα δειξει...
Σου ξεφεύγει μια λεπτομέρεια όμως, τα δύο μηνύματα έχουν διαφορά σχεδόν 2 μηνών και το πρώτο ήταν η προσωπική μου άποψη τότε. Επίσης άθελά σου ή μη έχεις ξεχάσει να παραθέσεις το αρχικό μηνύμά μου για Μάρτιο. Πήγαινε όσο παρακάτω θέλεις τώρα. Υ.Γ Όλοι εσείς που χαίρεστε με μια πιθανή μη διεξαγωγή ΑΣΕΠ που ελπίζετε; Σε αλλαγή κυβέρνησης και μαζικούς διορισμούς; (εδώ γελάνε πολύ δυνατά, όχι για την αλλαγή της κυβέρνησης αλλά για τους μαζικούς διορισμούς). Ή μήπως θέλετε έστω να διατηρήσετε το ότι εργάζεστε ως αναπληρωτές φοβούμενοι πως η θέση σας θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο μετά τον ΑΣΕΠ; Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα διορίσει τους 10 - 15 χιλιάδες που λέει. Δε φοβάμαι όμως να δώσω ΑΣΕΠ παρά το ότι έχω οικογενειακές υποχρεώσεις και ο χρόνος για διάβασμα δεν είναι αρκετός. Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω αυτές τις λίγες πιθανότητες που έχω για να διοριστώ παρά να είμαι μόνιμος αναπληρωτής.
Καλημέρα!Μπορείς κάποιος να μου πει ένα λογικό χρονοδιάγραμμα που επιτρέπει τη διεξαγωγή του ασεπ τον Μάρτιο 2015;Αν υποθέσουμε ότι βγαίνει η εγκύκλιος για μόνιμους διορισμούς για το 60-40 από τον ασεπ 2009 και τελικά τους διορίζει τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Πότε μπορεί να προκηρύξει τον διαγωνισμό; Πριν ή μετά τον διορισμό τους;Και τι γίνεται με τις εκλογές που ενδεχομένως να γίνουν Φεβρουάριο με Μάρτιο;Είναι δύο μεγάλα εμπόδια και ο διορισμός όσων πρέπει να διορίσει (και φυσικά πρέπει εδώ και τώρα να τους διορίσει) και οι εκλογές. Αυτά σκεφτόταν ο υπουργός και ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα με το άνοιγμα πινάκων για το 2015-16. Προσωπικά στηρίζω τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αλλά δεν νομίζω να προλαβαίνουμε...εσείς τι λέτε;
Δυστυχώς κάποιοι εκδηλώνουν τις επιθυμίες τους με τις συνεχείς προβλέψεις. Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει αλλά να το υποστηρίζει με τόσο φανατισμό, προσπαθώντας να επηρεάσει και τους άλλους εμένα πιο πολύ με φόβο μου μοιάζει παρά το αντίθετο, διότι αυτό σημαίνει ότι τιποτα δεν έκανε στους προηγούμενους διαγωνισμούς, αν είχε την ευκαιρία να δώσει.