0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πέρυσι ίσχυε και είναι για το Γυμνάσιο.
οι πληροφορικοί την πληροφορική τους ,εμείς τα μαθηματικά κ.ο.κ...τέλος πάντων εννοώ ο καθένας στο αντικείμενο του...απλά τα πράγματα...
εγώ έστειλα μηνυμα στην ΕΜΕ..οχι οτι περιμενω κατι,αλλα καπως πρεπει να αντιδρασουμε...τα υπολοιπα είναι αστείο να τα σχολιάσουμε...απλώς εγώ θα συμπληρώσω ότι έχω διδαξει σε τμήμα Πληροφορικής ΤΕΙ, και κακά τα ψέματα το επίπεδο ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ...ειδικά στα μαθηματικά, τους περνούσαμε χαριστικά ,γιατί αν τηρούσαμε την επιστημονική αυστηρότητα ,δεν θα πέρναγαν ποτέ τα μαθήματα...Δ εξάμηνο η αλλη δεν μπορούσε να βγάλει διακρίνουσα , και μια αλλα κοπελίτσα στα ολοκληρώματα ,ρώταγε τι είναι το φιδάκι...από το 2000 και μέχρι το 2007 νομίζω, διορίστηκαν χιλιάδες πληροφορικάριοι με καθόλου ασεπ και ελαχιστότατη προυπηρεσία...ΚΑΛΩΣ τους διόρισε το κράτος αφού έτσι έκρινε,αλλά όλα έχουν ένα όριο...( ένας από την παρέα μου διορίστηκε , με 3,5 μορια απο ΠΔΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο σπίτι του, σε ηλικία 27 ετών...είπαμε μπραβο τους αφού μπορούσαν ,αλλά...)οι πληροφορικοί την πληροφορική τους ,εμείς τα μαθηματικά κ.ο.κ...τέλος πάντων εννοώ ο καθένας στο αντικείμενο του...απλά τα πράγματα...
Έκανα πριν μία βδομάδα μάθημα σε φοιτητή πληροφορικής στο τει καστοριάς και ειλικρινά έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα ότι δεν ήξερα την προπαίδεια.
απλώς εγώ θα συμπληρώσω ότι έχω διδαξει σε τμήμα Πληροφορικής ΤΕΙ, και κακά τα ψέματα το επίπεδο ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ...ειδικά στα μαθηματικά, τους περνούσαμε χαριστικά ,γιατί αν τηρούσαμε την επιστημονική αυστηρότητα ,δεν θα πέρναγαν ποτέ τα μαθήματα...Δ εξάμηνο η αλλη δεν μπορούσε να βγάλει διακρίνουσα , και μια αλλα κοπελίτσα στα ολοκληρώματα ,ρώταγε τι είναι το φιδάκι...
Απίστευτο θράσος απο ορισμένους αφού καθόμαστε και γράφουμε τα αυτονόητα.Απόφοιτοι πληροφορικής ξεκίνησαν να υπάρχουν απο τις αρχές '90 για τους ψευτάκους και παρτάκηδες που γράφουν απίστευτες ανακρίβειες. Έχεις βασικό πτυχίο Μαθηματικών και διδάσκεις πληροφορική?Μαθηματικά θα διδάσκεις-ΤΕΛΟΣ-Δεν έχεις καμία θέση σε άλλο κλάδο...υποχρεωτική μετάταξη στον κλάδο σου που ΝΑΙ "ΚΛΕΨΑΤΕ" περι τις 2000 οργανικές με μερικές ώρες σεμιναρίων.Το μεταπτυχιακό ΠΟΤΕ δεν θ'αντικαταστήσει οποιοδήποτε