0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα απλό ερώτημα.Πόσοι ΠΕ19-20 μέχρι τώρα από περιέργεια έστω είχαν ανοίξει βιβλίο του Γυμνασίου;
Το όλο μπάχαλο ξεκινά από το υπουργείο που σου λέει ότι μπορεί να προσλάβει μόνο πληροφορικούς από το ΕΣΠΑ.Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον πόντιο που είχε χάσει μια δεκάρα και την έψαχνε παρακάτω από το σημείο που την έχασε διότι παρακάτω είχε φως...
ας ηταν ΕΝΑΣ μαθηματικος να πει οτι αρνειται τις δικες του
Τώρα που αναφέρθηκε η γεωγραφία, έχω την περιέργεια (δεν γνωρίζω κιόλας) ποιος την έχει 1η ανάθεση;
οι διορισμένοι πληροφορικοί συμφωνούν μαζί σου φίλε μου. Οι απέξω νομίζουν οτι άνοιξε παράθυρο να μπουν και αρχισαν να γρυλίζουν................αλλά όπως είπα κάποιος πρέπει να τους πει οτι κυριως στον κλάδο τους πρέπει να κοιτάξουν κάτι άλλο..........(δυστυχώς)
έχει πολύ πλάκα να απαντά ο ένας πληροφορικός στον άλλο, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα συνεχίστε είναι σίγουρο ότι η στάση αυτή σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς...καλή συνέχεια στον ξεπεσμό της μαθηματικής παιδείας
Ας κάνει το υπουργείο σωστή διαχείρηση του προσωπικού του. Κάποτε όμως διορίζανε μονομερώς ειδικότητες χωρίς να υπάρχουν ανάγκες και επειδή το χρήμα έρρεε άφθονο δε μιλούσε κανείς !Τώρα λουζόμαστε τις συνέπειες της σιωπής εκείνης