0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα το 100% των μικτών αποδοχών της οργανικής δεν μπορεί να ξεπεραστεί για κανέναν λόγο, ακόμα και αν πρόκειται από ΕΛΚΕ;
Επίσης, μήπως Πατρέας μπορείς να μας πεις υπό ποιες περιπτώσεις μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε εταιρία; Πχ αρκει το να μην ασκεί διοίκηση;
Καλησπερα σε ολους. Εχω θεμα με τη σιβινανιδειο. Ειναι να αναλαβω 6 ωρες ως μονιμος και ζηταω τη βεβαιωση φορεα . Η απαντηση απο τον (εξαιρετικος ανθρωπος) συναδερφο εκει ηταν η εξης: ''Τη σχετική βεβαίωση θα μπορέσεις να την αιτηθείς στη Γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.Ε, κατά την ημέρα έναρξης των μαθημάτων του 2025Β 6μήνου κατάρτισης''Δεν θα εχω προβλημα που θα εχει ξεκινησει το εξαμηνο - συμβαση και εγω θα κανω μετα αιτηση στο ΠΥΣΔΕ?
Θα κάνετε αίτηση στο ΠΥΣΔΕ από τώρα. Θα εκκρεμεί το συγκεκριμένο δικαιολογητικό που θα το πάρετε την ερχόμενη εβδομάδα με την έναρξη των μαθημάτων. Δε θα υπάρχει θέμα! Καλή αρχή!
Σε ευχαριστω πολυ γιατι αγχωθηκα με αλα αυτα επειδη ειμαι νεοδιοριστος, ειναι 6 ωρες μονο που τις θελω πολυ.Μετά οταν το παρω ( 15 οκτωβρη) θα παω παλι στη δευτεροβαθμια να καταθεσω τα χαρτια στο πυσδε?
Θα στείλεις ένα μαίηλ στο ΠΥΣΔΕ τη βεβαίωση που θα πάρεις, και αναμένεις να γίνει συνεδρίαση για να σου δοθεί η άδεια άσκησης ιδ. έργου.
https://www.esos.gr/arthra/95520/den-apaiteitai-adeia-gia-dimosioys-ypalliloys-gia-me-amoibi-didaktikoy-iΔεν απαιτείται άδεια για δημοσίους υπαλλήλους για την παροχή με αμοιβή διδακτικού ή συμβουλευτικού έργου σε Ε.Σ.Π.Α. και σε δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Καλησπερα σε ολους! Μιλησα με σιβιτανιδειο, θα εχω το χαρτι για την αδεια ιδιωτικου εργου τωρα την δευτερα το πρωι. Εχω αιμοδοτικη οποτε θα παω να το παρω για να φτιαξουμε και με τη διευθυντρια τα υπολοιπα. Αν εχω ολα τα χαρτια ετοιμα τριτη πρωι να τα στειλω με email στο πυσδε και να ξεκινησω μαθημα τεταρτη θα υπαρχει προβλημα λετΕ? παλι θα ειναι εμπροθεσμη η αιτηση.
Όλα καλά ξεκινάς κανονικά. Παίρνει πρωτόκολλο κ ειναι όντως εμπρόθεσμη.