0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Emmaki σε ευχαριστώ.. αυτό για τις μεικτές είναι σίγουρο;υπάρχει σε κάποιο έγγραφο συγκεκριμένο; Ποιος μπορεί να μας απαντήσει σίγουρα σε αυτό το αίτημα;
Συνάδελφοι καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν η αίτηση για τη λήψη άδειας ασκήσεως ιδιωτικού έργου έχει κάποια τυποποιημένη φόρμα (αν ναι, όποιος την έχει διαθέσιμη, ας μου την στείλει παρακαλώ) ή αν γράφει ο κάθε ενδιαφερόμενος κάτι σχετικό όπως νομίζει αυτός. Επίσης, το έγγραφο από τη 2η δουλειά που θα πάρει ο ενδιαφερόμενος, όπου θα αναφέρει, όλα αυτά που πρέπει να αναφέρει, πρέπει να απευθύνεται προς κάπου (π.χ. ΠΥΣΔΕ Α' Αθήνας) και να υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπο της άλλης εταιρείας; Τέλος, η κατάθεση της αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών γίνεται από τον ενδιαφερόμενο στο ΠΥΣΔΕ ή μέσω του σχολείου όπου είναι αυτός τοποθετημένος;Ευχαριστώ πολύ.
Καθε χρονο υπέβαλα μια απλη αιτηση. Μαζι εδινα και την προκηρυξη της θεσης μου (πανεπιστημιο) οπου αναγραφοταν ο ετησιος μισθος και την αποφαση επιλογης μου. Καθε χρονο το πυσπε μου ενεκρινε την αδεια.
Μιας και έχετε σχετικη εμπειρία, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει πλαφόν στα χρήματα. Δηλαδή αυτό το «να μην ξεπερνάει τον μισθό ως μόνιμο» τι σημαίνει; Κοιτάμε τα μεικτά; Αν τον ξεπερνάει ανοίγουμε μπλοκάκι;
Νομίζω, όπως βλέπω και στις περισσότερες διευθύνσεις, αναφέρει «το σύνολο των πρόσθετων αποδοχών να μην ξεπερνάει τις αποδοχές της οργανικής θέσης». Πως το υπολογίζουμε άραγε αυτό;;; Με μεικτά ποσα; Καθαρά; Πως; Για του γενικού γραμματέα είναι η 2η προϋπόθεση, ποκυ σωστά.
Στο ιδιωτικό έργο εμπίπτει και το ελεύθερο επάγγελμα που ΔΕΝ έχει σχέση με την εκπαίδευση; Πχ, ένας πολ./αρχ. μηχανικός που εργάζεται ως αναπληρωτής και είναι ήδη ασφαλισμένος στο ΤΣΙΜΕΔΕ ή δικηγόρος που εργάζεται ως ελ. επαγγελματίας χρειάζεται τέτοια άδεια; Αν κατάλαβα καλά, αφορά μόνο την έμμισθη εργασία εκτός διδακτικού ωραρίου.
Μπορείς να πάρεις μέχρι 10 ώρες αν είσαι αναπληρωτής πλήρους ή μόνιμος και στα ΑΕΙ η ΤΕΙ δεν υπάρχει περιορισμός;
«9. Στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), η παροχή υπηρεσιών απόεκπαιδευτικούς καιδημοσίους υπαλλήλους προς όλους ανεξαιρέτως τους φορείς υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων γίνεται κατά τους όρους του άρθρου 31 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Α’26), ως ιδιωτικό έργο. .
Μια μάλλον ευχάριστη εξέλιξη:ΘΕΜΑ: Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβήΣας ενημερώνουμε ότι στο Φ.Ε.Κ. 141/τ. Α΄ δημοσιεύτηκε ο ν.4957/2022 «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις».Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 127 του ν.4957/2022 «Παροχή διδακτικού και ερευνητικού έργου από δημόσιους υπαλλήλους»:«1. Για το διδακτικό έργο σε προγράμματα πρώτου και δεύτερου κύκλου σπουδών, ξενόγλωσσα προγράμματα σπουδών και εκπαιδευτικά προγράμματα των Κέντρων Επιμόρφωσης και Διά