0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα γραψω αυτο που πρεπει! εκαστος του ειδους του και ο Λουμιδης τους καφεδες του ! ο καθενας μας εχει ειδικοτητα σε κατι. Εαν θελουμε να λεμε σαν κρατος οτι εχουμε παιδεια οχι για ναβρουμε δουλεια εμεις πρεπει να υπαρχει εξιδικευση! οτιδηποτε αλλο ειναι εφευρηματα ανικανων συμβουλων που εχουν παχυλοτατους μισθους!
Εαν ειχες επιχειρηση που επρεπε να λειτουργησει πανω σε αυτο ποιον θα προσλαμβανες? Εγω προσωπικα το Δημοσιο θελω να το βλεπω σαν μια επιχειρηση που εξελισσεται. Αλλιως δεν παμε πουθενα! φυσικα για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε καθως συγκεκριμενη κυβερνηση εβαλα τη μιση Ελλαδα στο Δημοσιο χωρις να εξεταζει τα προσοντα του εκαστοτε υπαλληλου! Αξιολογηση και διαρκης! Αυτη ειναι η αποψη μου εστω και ακραια.
Αν ειχα επιχείρηση και έκανα προσλήψεις θα προσλάμβανα απόφοιτο πληροφορικής για θέση πληροφορικής και απόφοιτο μαθηματικού για θέση μαθηματικών. Αν δεν μπορούσα να κάνω προσλήψεις και ο πληροφορικός είχε δύο ώρες κενό, ενώ η δουλειά του μαθηματικού χρειαζόταν δύο επιπλέον ώρες, θα τις έδινα στον πληροφορικό. Είναι φυσική επιλογή, εφόσον τεκμηριώνεται επιστημονικά. Μιλάμε πάντα για
Άρα το συμπέρασμα σου είναι ότι οι πληροφορικαριοι πρέπει να προηγούνται έναντι των πε04 για παράδειγμα στην β ανάθεση των μαθηματικών, για αυτό και τα κατέβατα και οι αποδειξεις. Και φαντάζομαι ότι θα μας πεις ότι δε χρειάζονται μαθηματικοι για να εξοικονόμησει λεφτά η επιχειρηση αφού κάνουν πολύ καλά τη δουλεια οι πληροφορικαριοι. Ας βολευονται αυτοί σε θέσεις φιλέτο και όλοι οι άλλοι που σπουδασαν στο πηγάδι γιατί έτσι βολεύει...
Μαθηματικά => ΜαθηματικόςΠληροφορική => Πληροφορικός, ΟΧΙ ΠληροφορικάριοςΕκτός αν υπάρχουν και μαθηματικάριοι, φιλολογικάριοι κλπ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ;
Πολύ εύστοχη και ουσιαστική η παρέμβαση σου όπως παντα. Ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια άλλη μια φορά.