0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από Ήπειρο πάντως για ΠΕ19-ΠΕ20 και συγκεκριμένα στα Γιάννενα θα πάρουν 14 άτομα!!!!Το κορυφαίο είναι ότι θα διαθέσουν τους υπεράριθμους διορισμένους στα ολοήμερα και έπειτα θα πάρουν τους ωρομίσθιους!Δε διευκρίνησα όμως αν τα 14 άτομα θα είναι μόνο ωρομίσθιοι ή ωρομίσθιοι και οι μόνιμοι μαζί...Μάλλον το πρώτο....Και κάτι άλλο, εγώ περίμενα να επιλέξω σχολεία φ'ετος γιατί είμαι από τους πρώτους στον πίνακα,τώρα υπάρχει περίπτωση να με πάνε Γ' ή Δ' περιοχή; Με το σκεπτικό ότι πρώτα θα τοποθετήσουν τους μόνιμους και μετά τους ωρομίσθιους...
Παράθεση από: blue στις Σεπτέμβριος 28, 2007, 11:48:47 πμ...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;αααα...φυσικά και γίνεται!!!δεν τα έμαθες εσύ τα φετινά νέα?Στους πίνακες με προϋπηρεσία κάποιων περιοχών υπάρχουν μόνο 30-50 ατόμα και έτσι αρχίσανε εκεί να καλούνε και από τον μηδενικής...Βέβαια!
...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;
Συγνώμη αλλά δεν είναι λογικό να στείλουν μόνιμους να καλύψουν ώρες όπου μπορούν? Δηλαδή τι να τους κάνουν? Να τους έχουν να κάθονται και να πληρώνονται? Όχι ότι στα ολοήμερα θα δουλεύουν αλλά λέμε τώρα...Παράθεση από: temi_pe20 στις Σεπτέμβριος 28, 2007, 12:01:11 μμΠαράθεση από: blue στις Σεπτέμβριος 28, 2007, 11:48:47 πμ...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;[/quotαααα...φυσικά και γίνεται!!!δεν τα έμαθες εσύ τα φετινά νέα?Στους πίνακες με προϋπηρεσία κάποιων περιοχών υπάρχουν μόνο 30-50 ατόμα και έτσι αρχίσανε εκεί να καλούνε και από τον μηδενικής...Βέβαια!Λογικό δεν είναι να εξαντλούν αυτές τις περιοχές με τα άτομα από τους πίνακες Β και Γ? Αν θυμάσαι καλά δηλώναμε Περιφέρειες για ολοήμερα. Του χρόνου αν θες, πάνε δήλωσε Πελοπόνησο να πάρεις σίγουρα ώρες και να φύγεις και μακριά από το σπίτι σου για 12 κ***ώρες ωρομισθίας.Φυσικά και να τους στείλουν να συμπληρώσουν ώρες στα ολοήμερα από το να κάθονται. Αν κι εγώ το έχω ακούσει και αυτό, να πληρώνονται χωρίς να κάνουν μάθημα σε κανένα σχολείο, επειδή ακριβώς είναι υπεράριθμοι-συγκεκριμένα για την προηγούμενη χρονιά-. Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί ενώ δεν υπήρχαν κενά γίνανε τόσες πολλές αποσπάσεις φέτος? Εγώ γι' αυτό αναρωτιέμαι, όχι γιατί πήραν μόνιμοι τις ώρες των ωρομισθίων στα ολοήμερα.Όσο για τη συμβουλή σου, ευχαριστώ αλλά δεν θα την ακολουθήσω. Δεν σκοπεύω να μετακόμισω για χάρη μερικών ωρών στην Πελοπόνησο ούτε πουθενά αλλού....
Παράθεση από: blue στις Σεπτέμβριος 28, 2007, 11:48:47 πμ...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;[/quotαααα...φυσικά και γίνεται!!!δεν τα έμαθες εσύ τα φετινά νέα?Στους πίνακες με προϋπηρεσία κάποιων περιοχών υπάρχουν μόνο 30-50 ατόμα και έτσι αρχίσανε εκεί να καλούνε και από τον μηδενικής...Βέβαια!Λογικό δεν είναι να εξαντλούν αυτές τις περιοχές με τα άτομα από τους πίνακες Β και Γ? Αν θυμάσαι καλά δηλώναμε Περιφέρειες για ολοήμερα. Του χρόνου αν θες, πάνε δήλωσε Πελοπόνησο να πάρεις σίγουρα ώρες και να φύγεις και μακριά από το σπίτι σου για 12 κ***ώρες ωρομισθίας.
...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;[/quotαααα...φυσικά και γίνεται!!!δεν τα έμαθες εσύ τα φετινά νέα?Στους πίνακες με προϋπηρεσία κάποιων περιοχών υπάρχουν μόνο 30-50 ατόμα και έτσι αρχίσανε εκεί να καλούνε και από τον μηδενικής...Βέβαια!
Λεμε ολοι τι μας φενεται λογικο και τι οχι, ομως πρεπει ολοι να συμφωνησουμε στο οτι δεν ηταν καθολου λογικο να διοριστουν περυσι γυρω στα 1000 ατομα! Που πας ρε ανθρωπε και διοριζεις 1000 ατομα? Λογικοτατα μετα ειναι παντου υπεραριθμοι.Και να μη χρειαζονται κανεναν αναπληρωτη. Βεβαια, τα 1000 ατομα προηλθαν απο τον Ασεπ του 2005 που υπηρχαν τοσες πολλες θεσεις, αρα για να ισχυει το 60%-40% επρεπε να διορισουν τοοοοοοοοοσους πολλους ! Αρα εκει ειναι η αδικια, που διοριστηκαν ατομα ακομα και με λιγους μηνες ολοημερα, και τωρα ατομα με λιγα χρονια ολοημερα δεν μπορουν να διοριστουν! Ειναι υποχρεωσή τους να κανουν ασεπ καθε 2 χρονια! ετσι ωστε τουλαχιστον αυτος που αξιζει να διοριζεται.
Να θυμήσω οτι πέρυσι στην Λακωνία και στην Αργολίδα δεν κάλεσαν κανέναν ωρομίσθιο. Κάπως έτσι αν δεν κάνω λάθος ήταν και η Κορινθία.Μην κοιτάτε μόνο οτι είναι λίγα τα άτομα στους πίνακες...