*

Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορα ωρομισθιος  (Αναγνώστηκε 27143 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτη φορα ωρομισθιος
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 10, 2007, 08:41:23 pm »
δεν το ειχα παρατηρησει ποτε στις συμβασεις μου. Μπηκα αλφαβιτα και γραφει  Ανανεώθηκαν στις 08/11/2007 οι πίνακες κατάταξης σχολικού έτους 2007-2008 στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:38:12 »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 10, 2007, 08:43:30 pm »
Προσωπικα καμια αλλαγη δεν βλεπω...Ισως για καποιες αλλες ειδικοτητες....Ξερω κι εγω?Παντως στους δικους μας δεν υπαρχει καποια αλλαγη....
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:59:27 am »
Πειτε μου κατι.

Για να 'παραμεινει' κανεις στους πινακες του e-aitisi, πρεπει να κανει καθε χρονο αιτηση?
Απλα για να διατηρει το ονομα του στους πινακες?

Αν εκανες μια φορα αιτηση και γραφτηκε το ονομα σου, κι επειτα κανεις χρονια να ασχοληθεις με την εκπαιδευση, αν δεν κανεις αιτηση, σε διαγραφουν?
Τι ισχυει?

Ξερει κανεις???

Αν δεν κανεις αιτηση, εννοειται οτι δε θα δεις το ονομα σου στον πινακα, αφου αιτηση κανουν οσοι ενδιαφερονται να δουλεψουν ως αναπληρωτες-ωρομισθιοι εκεινο το σχολικο ετος. Αν εχεις μορια προϋπηρεσιας δεν τα χανεις, ουτε τα μορια ΑΣΕΠ μεχρι να γινει ο επομενος διαγωνισμος (οπότε του προηγουμενου διαγωνισμου μειωνονται στο μισο). Οταν ξανακανεις αιτηση, θα ξαναδεις το ονομα σου. Και μια φορα μονο να εχεις κανει αιτηση, τα προσωπικα σου στοιχεια διατηρουνται εφαπαξ στο Ολοκληρωμενο Πληροφοριακο Συστημα που χρησιμοποιει το Υπουργειο. Απλα με τη νεα αιτηση ενημερωνονται. (εμενα με βρηκαν πανευκολα κι ας ειχα κανει αιτηση τελευταια φορα πριν 6 χρονια)

Οποτε, εμενα που με ενδιαφερει πλεον η εκπαιδευση μονο αν ποτε μου ερθει μονιμος διορισμος, και δεν με ενδιαφερει πια ουτε για ωρομισθιος, ουτε για αναπληρωτης, τι πρεπει να κανω καθε χρονο? Να κανω μονο αιτηση για διορισμο?
Και το ονομα μου θα ειναι παντα στους πινακες?

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:10:22 am »
Οποτε, εμενα που με ενδιαφερει πλεον η εκπαιδευση μονο αν ποτε μου ερθει μονιμος διορισμος, και δεν με ενδιαφερει πια ουτε για ωρομισθιος, ουτε για αναπληρωτης, τι πρεπει να κανω καθε χρονο? Να κανω μονο αιτηση για διορισμο?
Ναι
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:38:12 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:26:20 am »
Επειδη εκανα πολλες αιτησεις, για πρωτη φορα φετος, και μπερδευτηκα, Ιουνιο περιπου γινονται ή αργότερα, ποτε βγαινει περιπου η εγκύκλιος για να κανει καποιος τα χαρτια για μονιμο διορισμο?

Αποσυνδεδεμένος ka

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:55:05 am »
εχει τυχει σε καποιον ενω ειναι ωρομισθιος να φυγει πριν να τελειωσει η σχολικη χρονια ειτε γιατι ηρθε αναπληρωτης ειτε γιατι επεστρεψε ο μονιμος;

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 04:43:06 pm »
Επειδη εκανα πολλες αιτησεις, για πρωτη φορα φετος, και μπερδευτηκα, Ιουνιο περιπου γινονται ή αργότερα, ποτε βγαινει περιπου η εγκύκλιος για να κανει καποιος τα χαρτια για μονιμο διορισμο?
Φέτος οι αιτήσεις ήταν γύρω στις 25/6/07
Αν συνεχίσεις και του χρόνου να είσαι μέλος ή επισκέπτης αυτού του forum θα ενημερωθείς για το πότε θα βγει η εγκύκλιος. Από Μάη έχε το νου σου πάντως  ;)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 04:59:11 pm »

Αν θέλεις να διοριστείς με την προϋπηρεσία, πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο και αίτηση για αναπληρωτής, γιατί ο πίνακας διορισμών (40%) βγαίνει από τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Αν δεν κάνεις, δεν θα είναι το όνομά σου στον πίνακα των διορισμών και άρα δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση για μόνιμος.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 08:06:18 pm »

Αν θέλεις να διοριστείς με την προϋπηρεσία, πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο και αίτηση για αναπληρωτής, γιατί ο πίνακας διορισμών (40%) βγαίνει από τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Αν δεν κάνεις, δεν θα είναι το όνομά σου στον πίνακα των διορισμών και άρα δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση για μόνιμος.

Μισο λεπτακι γιατι μπερδευτηκα τωρα.
Ναι, θελω να διοριστω, οποτε ειναι γραφτο, με την προϋπηρεσια.
Κανω λοιπον αιτηση για μονιμο διορισμο, τον ιουνη, και κανω και αιτηση για αναπληρωτης? Μα δεν θελω να ειμαι αναπληρωτης, ουτε πδς θελω να κανω. Αν κανω τα χαρτια, δεν διοριστω μονιμος, και με καλεσουν μετα ως αναπληρωτης-πδς, τι θα τους πω, εκανα χαρτια απλα για να υπαρχω στο συστημα και δεν θελω να διδαξω τωρα?

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 08:21:05 pm »
Για ΠΔΣ δε σε καλούν από τον πίνακα των αναπληρωτών, κάνεις χωριστή αίτηση.Αν σε καλέσουν για αναπληρωτή στην ουσία αυξάνεις την προϋπηρεσία σου για να διορισθείς μόνιμος.Αν με την προϋπηρεσία που ήδη έχεις διορίζεσαι, τότε κάνεις αίτηση διορισμού , γίνεσαι μόνιμος και δεν πας αναπληρωτής.Αλλά αν δεν βρισκεσαι στον πίνακα των αναπληρωτών, προφανώς,δε μπορείς να κάνεις αίτηση διορισμού με την προϋπηρεσία σου.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:01:49 am »
Αν κανω τα χαρτια, δεν διοριστω μονιμος, και με καλεσουν μετα ως αναπληρωτης-πδς, τι θα τους πω, εκανα χαρτια απλα για να υπαρχω στο συστημα και δεν θελω να διδαξω τωρα?

Ναι... αλλά αν το κανεις αυτο, θα διαγραφεις απο τον πινακα για το τρεχον ετος (οχι οτι σε νοιαζει, μιας και δε θες να πας αναπληρωτης φετος) και θα ξανακανεις την ιδια διαδικασια του χρονου. ΟΜΩΣ αν αρνηθεις δευτερη φορα, διαγραφεσαι και για τα επομενα δυο ετη. Συνεπως, αν δε διοριστεις μονιμος και σε καλεσουν ως αναπληρωτη, καλυτερα να πας και με τα μορια που θα μαζεψεις θα εισαι σιγουρα μονιμος του χρονου.

Παντως, προσωπικα δεν πιστευω οτι αν εχεις τοσα πολλα μορια προϋπηρεσιας για να σε καλεσουν αναπληρωτη, θα σε προσπερασουν οταν καλουν μονιμους, εκτος κι αν εισαι σε περιεργο κλαδο που παιρνουν πολλους αναπληρωτες κι ελαχιστους μονιμους. (ενας παραπανω λογος ν'αυξησεις τα μορια σου με προϋπηρεσια αναπληρωτη)

Για ΠΔΣ δε θα σε καλεσουν, χρειαζεται ξεχωριστη αιτηση.

Περιεργη ακουγεται η περιπτωση σου, αν θες δινεις λεπτομερειες (οπως κλαδος) για να βοηθησουμε περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:21:39 am »
Δεν ειμαι καμια περιεργη περιπτωση. Απλα λογω υποχρεωσεων δεν θα ακολουθησω την πεπατημενη να ζητω καθε χρονο να κανω μαθημα σε σχολειο, παιρνοντας μορια και αυξανοντας τις πιθανοτητες να με καλεσουν. Θελω απλα να ειμαι εντος πινακων, και να ασχοληθω, μονο αν και οταν με καλεσουν για τυχον μονιμο διορισμο. Αυτο ειναι ολο.

Οποτε να συνοψισουμε?

Κανω αιτηση για μονιμο διορισμο, και αιτηση για αναπληρωτης. Καθε χρονο ανεξαιρετως, γυρω στον Ιουνιο.

Κι ετσι παραμενω εντος πινακων, περιμενοντας τυχον διορισμο, χωρις αλλες προσθετες υποχρεωσεις διδασκαλιας.
Τα λεω καλα?

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 09:21:28 am »
Για να κάνεις αίτηση για μόνιμο διορισμό πρέπει να έχει έναν ορισμένο αριθμό μορίων.Πχ στον κλάδο των φιλολόγων είχαν δικαίωμα για αίτηση μόνιμου διορισμού πέρυσι όσοι είχαν καθαρή προϋπηρεσία πάνω από 18 μόρια περίπου , αν δεν κάνω λάθος.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 09:53:21 am »
Μια μου τα λετε ετσι, μια αλλιως! Αστειευομαι.
Πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα, ειχα παλι την ιδια συζητηση με αλλους εδω, και μερικοι ισχυριστηκαν αυτο που λες με το πλαφον στα μορια, αλλα στο τελος με τη συζητηση αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει πλαφον σε μορια.
Θυμαμαι λαθος?

Αντε παλι απο την αρχη: υπαρχει απαιτηση σε μινιμουμ μοριων? Νομιζω οχι, αλλα ειμαι αρχαριος, πειτε τι ξερετε να βγαλουμε ακρη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)