0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: minus στις Νοεμβρίου 10, 2007, 02:34:53 amΠαράθεση από: minus στις Νοεμβρίου 08, 2007, 11:30:18 pmΠειτε μου κατι.Για να 'παραμεινει' κανεις στους πινακες του e-aitisi, πρεπει να κανει καθε χρονο αιτηση?Απλα για να διατηρει το ονομα του στους πινακες?Αν εκανες μια φορα αιτηση και γραφτηκε το ονομα σου, κι επειτα κανεις χρονια να ασχοληθεις με την εκπαιδευση, αν δεν κανεις αιτηση, σε διαγραφουν?Τι ισχυει?Ξερει κανεις???Αν δεν κανεις αιτηση, εννοειται οτι δε θα δεις το ονομα σου στον πινακα, αφου αιτηση κανουν οσοι ενδιαφερονται να δουλεψουν ως αναπληρωτες-ωρομισθιοι εκεινο το σχολικο ετος. Αν εχεις μορια προϋπηρεσιας δεν τα χανεις, ουτε τα μορια ΑΣΕΠ μεχρι να γινει ο επομενος διαγωνισμος (οπότε του προηγουμενου διαγωνισμου μειωνονται στο μισο). Οταν ξανακανεις αιτηση, θα ξαναδεις το ονομα σου. Και μια φορα μονο να εχεις κανει αιτηση, τα προσωπικα σου στοιχεια διατηρουνται εφαπαξ στο Ολοκληρωμενο Πληροφοριακο Συστημα που χρησιμοποιει το Υπουργειο. Απλα με τη νεα αιτηση ενημερωνονται. (εμενα με βρηκαν πανευκολα κι ας ειχα κανει αιτηση τελευταια φορα πριν 6 χρονια)
Παράθεση από: minus στις Νοεμβρίου 08, 2007, 11:30:18 pmΠειτε μου κατι.Για να 'παραμεινει' κανεις στους πινακες του e-aitisi, πρεπει να κανει καθε χρονο αιτηση?Απλα για να διατηρει το ονομα του στους πινακες?Αν εκανες μια φορα αιτηση και γραφτηκε το ονομα σου, κι επειτα κανεις χρονια να ασχοληθεις με την εκπαιδευση, αν δεν κανεις αιτηση, σε διαγραφουν?Τι ισχυει?Ξερει κανεις???
Πειτε μου κατι.Για να 'παραμεινει' κανεις στους πινακες του e-aitisi, πρεπει να κανει καθε χρονο αιτηση?Απλα για να διατηρει το ονομα του στους πινακες?Αν εκανες μια φορα αιτηση και γραφτηκε το ονομα σου, κι επειτα κανεις χρονια να ασχοληθεις με την εκπαιδευση, αν δεν κανεις αιτηση, σε διαγραφουν?Τι ισχυει?
Οποτε, εμενα που με ενδιαφερει πλεον η εκπαιδευση μονο αν ποτε μου ερθει μονιμος διορισμος, και δεν με ενδιαφερει πια ουτε για ωρομισθιος, ουτε για αναπληρωτης, τι πρεπει να κανω καθε χρονο? Να κανω μονο αιτηση για διορισμο? Και το ονομα μου θα ειναι παντα στους πινακες?
Επειδη εκανα πολλες αιτησεις, για πρωτη φορα φετος, και μπερδευτηκα, Ιουνιο περιπου γινονται ή αργότερα, ποτε βγαινει περιπου η εγκύκλιος για να κανει καποιος τα χαρτια για μονιμο διορισμο?
Παράθεση από: minus στις Νοεμβρίου 13, 2007, 10:59:27 amΟποτε, εμενα που με ενδιαφερει πλεον η εκπαιδευση μονο αν ποτε μου ερθει μονιμος διορισμος, και δεν με ενδιαφερει πια ουτε για ωρομισθιος, ουτε για αναπληρωτης, τι πρεπει να κανω καθε χρονο? Να κανω μονο αιτηση για διορισμο? Και το ονομα μου θα ειναι παντα στους πινακες?Αν θέλεις να διοριστείς με την προϋπηρεσία, πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο και αίτηση για αναπληρωτής, γιατί ο πίνακας διορισμών (40%) βγαίνει από τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Αν δεν κάνεις, δεν θα είναι το όνομά σου στον πίνακα των διορισμών και άρα δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση για μόνιμος.
Αν κανω τα χαρτια, δεν διοριστω μονιμος, και με καλεσουν μετα ως αναπληρωτης-πδς, τι θα τους πω, εκανα χαρτια απλα για να υπαρχω στο συστημα και δεν θελω να διδαξω τωρα?