*

Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορα ωρομισθιος  (Αναγνώστηκε 27141 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: Πρωτη φορα ωρομισθιος
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:17:35 am »
Για τους φιλόλογους συγκεκριμένα ξέρω ότι υπάρχει , προφανώς και για τις άλλες ειδικότητες.Απλά το όριο μορίων είναι κυμαινόμενο και καθορίζεται  στην Εγκύκλιο που βγαίνει πριν τις σχετικές αιτήσεις διορισμών.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:36:23 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:44:11 am »
Δεν ειμαι καμια περιεργη περιπτωση. Απλα λογω υποχρεωσεων δεν θα ακολουθησω την πεπατημενη να ζητω καθε χρονο να κανω μαθημα σε σχολειο, παιρνοντας μορια και αυξανοντας τις πιθανοτητες να με καλεσουν. Θελω απλα να ειμαι εντος πινακων, και να ασχοληθω, μονο αν και οταν με καλεσουν για τυχον μονιμο διορισμο. Αυτο ειναι ολο.

Οποτε να συνοψισουμε?

Κανω αιτηση για μονιμο διορισμο, και αιτηση για αναπληρωτης. Καθε χρονο ανεξαιρετως, γυρω στον Ιουνιο.

Κι ετσι παραμενω εντος πινακων, περιμενοντας τυχον διορισμο, χωρις αλλες προσθετες υποχρεωσεις διδασκαλιας.
Τα λεω καλα?

Δωστε μια επιβεβαιωση σας παρακαλω.

Αποσυνδεδεμένος BIBH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:49:16 am »
Κάπως έτσι. Αν και δεν καταλαβαίνω πως θα φτάσεις σε αυτόν τον διορισμό. Κάθε χρόνο συνάδελφοι σου θα μαζεύουν μόρια από ωρομισθία ή αναπλήρωση και θα βρίσκονται στον πίνακα πάνω από σένα. Θα διορίζονται έπειτα αυτοί αλλά εσύ θα είσαι στην ίδια θέση. Θα εξαντληθούν όλοι αυτοί και θα φτάσουν σε σένα?
All in all it's just another brick in the wall...

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:54:25 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:36:23 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:04:13 am »
Επειδη θα κανω για πρωτη φορα μου, ΠΔΣ σε σχολειο, σημερα επικοινωνησε μαζι μου ενας συντονιστης και με ρωτησε αν αποδεχομαι το δυωρο, του ειπα ναι, και εντος των επομενων ημερων θα με ξανακαλεσει για να ξεκινησουμε.

Εχω ενα μικρο αγχος, μου ειπε ποια ταξη και μαθημα θα αναλαβω. Ειναι πρωτη φορα οπως σας ειπα.
Δεν εχω ουτε βιβλιο, ουτε ειμαι σιγουρος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να οργανωσω το μαθημα.

Πρεπει να ξεκινησω καποια προετοιμασια απο τωρα, και αν ναι ποια?
Ή καλύτερα ας μην κανω τιποτε ακομη και να περιμενω να συνενοηθω με τα παιδια τι θελουν να κανουμε?

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:13:04 am »
Επειδη θα κανω για πρωτη φορα μου, ΠΔΣ σε σχολειο, σημερα επικοινωνησε μαζι μου ενας συντονιστης και με ρωτησε αν αποδεχομαι το δυωρο, του ειπα ναι, και εντος των επομενων ημερων θα με ξανακαλεσει για να ξεκινησουμε.

Εχω ενα μικρο αγχος, μου ειπε ποια ταξη και μαθημα θα αναλαβω. Ειναι πρωτη φορα οπως σας ειπα.
Δεν εχω ουτε βιβλιο, ουτε ειμαι σιγουρος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να οργανωσω το μαθημα.

Πρεπει να ξεκινησω καποια προετοιμασια απο τωρα, και αν ναι ποια?
Ή καλύτερα ας μην κανω τιποτε ακομη και να περιμενω να συνενοηθω με τα παιδια τι θελουν να κανουμε?

Στα προηγούμενα μηνύματα έδινες την εντύπωση ότι δεν θα ασχοληθείς με την ωρομισθία...αλλά μάλλον θα εννοούσες από το επόμενο έτος!

Κι εγώ είχα άγχος την 1η φορά και ας είχα ψηλοδιαβάσει! Ευτυχώς έπιασα την κουβέντα με τους μαθητές και έτσι το 1ο μάθημα ήταν σαν γνωριμία, πως θέλουν να κάνουμε το μάθημα, αν τους φαίνεται δύσκολο κ.λπ.Ευτυχώς για μένα γιατί τα είχα παίξει...ε από το 2ο θα είσαι πιο χαλαρός. Καλή αρχή
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:16:46 am »
Ναι anneta, ειναι τοσες οι θυσιες που θα κανω για να παρω την ωρομισθια φετος, που ζω με την προσμονη του επομενου ετους, που δεν θα εχω ωρομισθια.
Αλλα φετος, πρεπει να κανω, εστω και με πολλες θυσιες...

Μαλλον να το ξεκινησω κι εγω οπως κι εσυ.
Να παω στο πρωτο μαθημα και να ειναι γνωριμιας, και να δω τι θελουν να κανουμε.

Δεν ξερω κι εγω, πως να αρχισω, πως να κινηθω. Ξερω οτι με τον καιρο θα βρω τον ρυθμο μου αλλα θελω να μην ειμαι μες τη αιθουσα σαν το ψαρι εξω απο το νερο.
Δεν ξερω τι να διαβασω, τι θελουν, πως το θελουν. Θελω να προετοιμαστω αλλα δεν ξερω πως να το κουμανταρω.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:31:25 am »
Δεν ξερω τι να διαβασω, τι θελουν, πως το θελουν. Θελω να προετοιμαστω αλλα δεν ξερω πως να το κουμανταρω.
Διάβασε όλο το 1ο κεφάλαιο, και κάνε τους απλές ερωτησούλες για να δεις σε τι επίπεδο βρίσκονται!
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 02:13:06 pm »
Αν καποιος αναλαβει πδς, και στη διαρκεια της χρονιας δεν μπορεσει να συνεχισει να διδασκει, λογω ανωτερας βιας, τι συμβαινει? Πως αποχωρεί? Και καλουν καποιον αλλον στη θεση του?

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 02:14:53 pm »
λογικα παραιτεισαι απο την θεση και αναλαμβανει ο επομενος που εχει σειρα
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 06:05:47 pm »
Οπως ειπα και πιο πανω, επικοινωνησαν μαζι μου απο σχολειο, αν δεχομαι ωρες πδς. Ειπα ναι. Ειπε θα ξαναεπικοινωνησει μαζι μου.
Το ποσο δυσκολο ειναι να παρεις πδς το ξερουμε ολοι, αλλα πειτε μου τωρα: εγω προφορικα τηλεφωνικα, ειχα μια διαβεβαιωση οτι θα μου δωσει ωρες. Αν πανε ολα καλα ως το τελος, δεν θελω τιποτε αλλο, δεν μπορω να αναλαβω αλλες ωρες αλλου.
Χωρις ομως να εχω αναλαβει επισημα, χωρις ισως να εχω κατι στα χερια μου(υπογραφω κατι αραγε?) , αν με παρουν απο αλλο σχολειο (αν λεμε τωρα) για πδς, εγω τι να τους πω? Οτι δεν θελω? Κι αν στραβωσει κατι στη συνεργασια με το πρωτο σχολειο και δεν παρω τελικα ουτε εκει?
Απο την αλλη, να λεω ναι σε ολους και στο τελος οταν αναλαβω καπου οριστικα, να τηλεφωνω και να λεω οχι?

Δεν ξερω πως να το χειριστω. Και ειναι ρεαλιστικα οσα λεω, γιατι με καλεσαν κι απο αλλο σχολειο αλλα μαλλον εκει δεν με επιλεγουν τελικα. Οπως και να χει, ισως δεχτω κι αλλο τηλεφωνο.

Πως να το χειριστω?

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:07:33 pm »
Καλησπέρα!Όποιος μπορεί να με διαφωτίσει θα του ειμαι ευγνώμων:με πρόσληψη ωρομισθίου στις 12 ΝΟΕ κ μεχρι το τέλος του έτους ποσα μόρια συγκεντρώνονται περίπου;Σε μια γιορτή θα προσμετρώνται οι ώρες μου οπως στη γιορτή του Πολυτεχνείου;Θα πληρωνομαι για αυτές;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:14:42 pm »
Filologos, κοίταξε αυτό το τόπικ : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1860.30
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:22:41 pm »
Ευχαριστώ πολύ tihea,ιδιαιτερα κατατοπιστικές οι πληροφορίες!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)