0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειμαι καμια περιεργη περιπτωση. Απλα λογω υποχρεωσεων δεν θα ακολουθησω την πεπατημενη να ζητω καθε χρονο να κανω μαθημα σε σχολειο, παιρνοντας μορια και αυξανοντας τις πιθανοτητες να με καλεσουν. Θελω απλα να ειμαι εντος πινακων, και να ασχοληθω, μονο αν και οταν με καλεσουν για τυχον μονιμο διορισμο. Αυτο ειναι ολο.Οποτε να συνοψισουμε?Κανω αιτηση για μονιμο διορισμο, και αιτηση για αναπληρωτης. Καθε χρονο ανεξαιρετως, γυρω στον Ιουνιο.Κι ετσι παραμενω εντος πινακων, περιμενοντας τυχον διορισμο, χωρις αλλες προσθετες υποχρεωσεις διδασκαλιας.Τα λεω καλα?
Επειδη θα κανω για πρωτη φορα μου, ΠΔΣ σε σχολειο, σημερα επικοινωνησε μαζι μου ενας συντονιστης και με ρωτησε αν αποδεχομαι το δυωρο, του ειπα ναι, και εντος των επομενων ημερων θα με ξανακαλεσει για να ξεκινησουμε.Εχω ενα μικρο αγχος, μου ειπε ποια ταξη και μαθημα θα αναλαβω. Ειναι πρωτη φορα οπως σας ειπα.Δεν εχω ουτε βιβλιο, ουτε ειμαι σιγουρος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να οργανωσω το μαθημα.Πρεπει να ξεκινησω καποια προετοιμασια απο τωρα, και αν ναι ποια?Ή καλύτερα ας μην κανω τιποτε ακομη και να περιμενω να συνενοηθω με τα παιδια τι θελουν να κανουμε?
Δεν ξερω τι να διαβασω, τι θελουν, πως το θελουν. Θελω να προετοιμαστω αλλα δεν ξερω πως να το κουμανταρω.