*

Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορα ωρομισθιος  (Αναγνώστηκε 27191 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πρωτη φορα ωρομισθιος
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 05:42:18 pm »
Οντως επι 1,5 μηνα, ακομη κανονιζουν την πδς?

Δεν ειναι εναμιση μηνας, πριν 3 βδομαδες αρχισε το προγραμμα. Σε ποια Διευθυνση της Αθηνας ανηκεις? Σε πολλες το προγραμμα δεν εχει αρχισει ακομη λογω καταληψεων και σε αλλες μολις τωρα αρχισε η διδασκαλια. (π.χ. Δ'Αθηνων μολις την περασμενη βδομαδα αρχισε κι ακομη τα σχολεια καλουν ωρομισθιους)

Να περασεις αυτοπροσωπως απο το σχολειο που σ'ενδιαφερει για να δεις αν εχουν οντως καταληψη και αν οι μαθητες εχουν δηλωσει οτι επιθυμουν να κανουν ΠΔΣ στο μαθημα που σ'ενδιαφερει. Κι αν σ'ενδιαφερει ακομη το σχολειο Α', να παρεις εσυ τηλεφωνο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:14:19 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 01:58:38 pm »
Οσον αφορα το ποτε γινεται η προσθετη, το κανονιζει ο ωρομισθιος μαζι με τους μαθητες? Μαζι βρισκουν τις ωρες που τους βολευουν? Ο συντονιστης πδς δεν εχει καποια αναμιξη σε αυτο?

Ειναι δυνατόν ακόμη και να γινεται μαθημα Σαββατο?

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 02:15:45 pm »
Μπορεί να γίνει ΠΔΣ το Σάββατο, αλλά να το κανονίσεις με τα παιδιά και τον υπεύθυνο της ΠΔΣ.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 09:10:32 am »
συντονιστης πδς δεν εχει καποια αναμιξη σε αυτο?

Ο συντονιστης πρεπει να βρισκεται εκει, σε περιπτωση που περασει ελεγκτης, οπότε δε νομιζω να του αρεσει να πρεπει να ερχεται στο σχολειο το Σαββατο για να σας ανοιγει... εκτος κι αν εχει πολλα τμηματα ΠΔΣ το Σαββατο κι ερχεται στο σχολειο ουτως ή αλλως.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:14:19 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 05:42:04 pm »
Ο συντονιστης πρεπει να βρισκεται στο σχολειο τις ωρες που γινεται η πδς? Δηλαδη αν γινει 7-9 το βραδυ, ο συντονιστης θα ειναι στο σχολειο?

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 06:26:51 pm »
Τυπικα, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι, αλλά το τι θα αποφασισει να κανει ο ιδιος ειναι αλλο θεμα. Π.χ. εγω εχω ενα τμημα στις 6, το οποιο ο συντονιστης το δεχτηκε επειδη υπαρχει φυλακας στο σχολειο που μπορει να μας ανοιξει κι ετσι δε χρειαζεται να ερχεται ο ιδιος. Το να περασει ελεγκτης εκεινη την ωρα το βρηκε χλωμο.

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:12:03 pm »
Πέρσι έκανα πρόσθετη σε ένα σχολείο.Πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα.Τη μια μέρα στις 6 και την άλλη στις 8.Όλη τη χρονιά δεν είδα το σχεδιαστή!Έβλεπα μόνο το φύλακα. Το σχεδιαστή τον είδα για πρώτη φορά στο τέλος της χρονιάς.Όταν χρειαζόταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο.
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 08:08:08 am »
Στην πδς, κανουν μαθημα μονο παιδια που φοιτουν στο σχολειο?
Συγνωμη αν η ερωτηση ακουγεται χαζη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2007, 11:02:57 am από minus »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 02:10:36 pm »
ok, επειδη καποιοι ισως αναρωτιουνται 'τι ρωταω', απλα επεσε στην αντιληψη μου περιπτωση να γινεται προσθετη σε ...αποφοιτους(φρεσκουν εννοειτε, αποφοιτησαν την περσινη χρονια), δηλαδη ουσιαστικα οχι σε κανονικους μαθητες....
Ε, κι οταν το εμαθα επεσα (για μια ακομη φορα με οσα συμβαινουν σε αυτη τη χωρα) απο τα συννεφα. Εκτος αν επιτρεπεται, οποτε παω πασο...

Δεν καταλαβα γιατι να γινεται αυτο, ισως γιατι σε σχετικα απομονωμενα λυκεια της επαρχιας θελουν να δειξουν οτι εχουν μαθητες, κινηση κλπ και καποιοι καθηγητες θελουν να δικαιολογουν το ρολο τους και να δινουν πλασματικα στοιχεια, μην τυχον κλεισει και βαλει λουκετο το σχολειο...δεν καταλαβα, ειλικρινα, και δεν θελησα να το ψαξω και περισσοτερο...

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 04:44:05 pm »
minus εγώ κάνω μάθημα σε τμήμα με απόφοιτο, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω ΠΔΣ. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο σχεδιαστής από πίσω, τι δηλώνει στις καταστάσεις κτλ. Μου ζήτησε ΑΦΜ, ΑΜ ΙΚΑ, αριθμό λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας κι όταν του τα πήγα μου λέει "Τι, κιόλας τα έφερες; Κράτα τα γιατί εγώ θα τα χάσω αν μου αφήσεις"! Δεν πρέπει να υπογράψω κάπου του λέω; "Αργότερα, τώρα ακόμα γίνεται πανικός". Αυτή ήταν όλη κι όλη η ενημέρωσή μου...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 11:01:33 pm »
olgalia, πανω κατω και σε μενα τα ιδια ζητησαν, κι εγω καινουριος στην πδς και ψαχνομαι.

Αποσυνδεδεμένος constans

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 04 01
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 12:25:51 am »
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα το πρώτο μάθημα στην ΠΔΣ και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποιος είναι ο ελάχιστος και ποιος ο μέγιστος αριθμός μαθητών σε κάθε τμήμα

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 11:23:23 am »
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα το πρώτο μάθημα στην ΠΔΣ και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποιος είναι ο ελάχιστος και ποιος ο μέγιστος αριθμός μαθητών σε κάθε τμήμα
Εξαρτάται.Πήγαινε στα θέματα που ανφέρονται στην ΠΔΣ και θα βρεις απαντήσεις για κάθε απορία σου.Καλή αρχή
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 04:39:54 pm »
minus εγώ κάνω μάθημα σε τμήμα με απόφοιτο, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω ΠΔΣ. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο σχεδιαστής από πίσω, τι δηλώνει στις καταστάσεις κτλ. Μου ζήτησε ΑΦΜ, ΑΜ ΙΚΑ, αριθμό λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας κι όταν του τα πήγα μου λέει "Τι, κιόλας τα έφερες; Κράτα τα γιατί εγώ θα τα χάσω αν μου αφήσεις"! Δεν πρέπει να υπογράψω κάπου του λέω; "Αργότερα, τώρα ακόμα γίνεται πανικός". Αυτή ήταν όλη κι όλη η ενημέρωσή μου...

Ξέρετε αν για ΠΔΣ μας δίνουν κάποια πράξη Πρόσληψης η αντίγραφο σύμβασης ; Εγώ δεν υπέγραψα πουθενα .Μόνο μου ζήτησαν ΑΜ ΙΚΑ ,λογαριασμό Εθνικής και ΑΦΜ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)