0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη γιατί θα τρελαθούμε. Υπάρχει πλαφόν στα πτυχία που ένα πανεπιστήμιο μπορεί να εκδίδει; Από πότε; Εδώ κάτι βρομάει άσχημα. Η λογική του παραλόγου σε όλο της το μεγαλείο.
Παρακαλώ στο έγγραφο που κυκλοφορεί να συμπληρωθεί "και για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει τα προγράμματα", γιατί αναφέρεται μόνο για όσους ήδη το παρακολουθούν. Αν δεν συμπληρωθεί τότε εμείς που το τελειώσαμε πρέπει να δράσουμε αλλιώς και μάλιστα πολύ πιο δυναμικά. Πότε θα το στείλει ο συντάκτης στον ΔΟΑΤΑΠ;Μπορούμε να το αναρτήσουμε και στην ομάδα στο facebook;
Αγαπητέ συνάδελφε ΡΚ, άλλα 10 χρόνια να έκανες αίτηση, δε θα σε επέλεγαν(το ίδιο κι εμένα). Είναι απλό: πώς γίνεται όλοι οι συνδικαλιστές ή τουλάχιστον οι περισσότεροι να έχουν περάσει σε κάποιας μορφής επιμόρφωση είτε είναι Διδασκαλείο, είτε Μεταπτυχιακό Ρόδου, είτε ακόμη και ΕΑΠ, για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά για την περίφημη ηλεκτρονικη κλήρωση. Πλέον στην Ελλάδα τίποτα δε με εκπλήσσει, οπότε η δυνατότητα που μου δίνεται, την αξιοποιώ.Ένα μεταπτυχιακό βέβαια, δεν κρίνεται από το πώς μπαίνεις, αλλά από το πώς βγαίνεις. Πρέπει επιτέλους να αλλάξει το ελληνικό σύστημα και νοοτροπία όπου πιο δύσκολο είναι να μπεις σε μία σχολή και πιο εύκολο να βγεις.
Αγαπητοί φίλοι και συμφοιτητές, μετά απο επικοινωνία που είχα σήμερα με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έβγαλα ασφαλές συμπέρασμα πως όλα πάνε καλά, κάτι άλλωστε που το ήξερα, μιας που είχα ψάξει πάρα πολύ καλά αυτό το πανεπιστήμιο πριν ξεκινήσω αυτό το πρόγραμμα. Λοιπόν, το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και σε λίγες μέρες θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν και κυρίως ας μην αφήσουμε άλλους, που δεν τους πέφτει και λόγος μάλιστα να μας πανικοβάλουν και να μας χαλάσουν τη διάθεση. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πτυχιούχοι και μάλιστα θα έχουμε στα χέρια μας ένα χαρτί που το δουλέψαμε πολύ και μας έδωσε πάρα πολλά πιστεύω, κάτι που προσωπικά εμένα με ικανοποιεί αφάνταστα.Σε όσους χαίρονται με αυτή τη κατάσταση εύχομαι καλά χριστούγεννα και ευτιχισμένος ο νέος χρόνος. Και η ευχή για καλά ξεμπερδέματα έπιασε γιατι σύντομα θα έχουμε....καλό απόγευμα συμφοιτητές. Σας καλώ να μην ασχοληθείτε άλλο με το θέμα αυτό. Έχει τελειώσει. Εγώ προσωπικά είναι η τελευταία φορά που γράφω για θέμα αυτό.Θα το δείτε άλλωστε και σύντομα.Καλή συνέχεια σε όλους!