0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι η προσπάθεια εξίσωσης των επιτυχιών σε όλους ανεξαιρέτως τους διαγωνισμούς ασεπ. Αυτό δεν γίνεται σε κανένα άλλο υπουργείο. Δεν μπορεί το 65 που έχει γράψει κάποιος το 1998 να εξισώνεται με το 65 που έχει γράψει κάποιος το 2008.
Προφανως μεριμνα πρεπει να ληφθει για οσους απο εμας ειμαστε πλεον 40+ και φτανουμε τα 50 . Η παλαιοτητα του πτυχιου πρεπει να εχει την αναλογη βαρυτητα με την προυπηρεσια.
είμαι 90 χρονών... πήρα πτυχίο πριν τον πόλεμο! να διοριστώ πριν απ' όλους σας;....
είμαι 90 χρονών... πήρα πτυχίο πριν τον πόλεμο! να διοριστώ πριν απ' όλους σας;.... είναι αυτό που είπα πιο πάνω....αμέτι μουχαμέτι να μας παρακάμψουν συνάδλεφοι!
Εγω μιλησα για μεριμνα και οχι για παρακαμψη .
Α καλά εμείς έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο! Φτάσαμε να ξεψαχνίζουμε το βαθμό στον ΑΣΕΠ και το έτος διεξαγωγής ενώ άλλοι διορίστηκαν πρόσφατα χωρίς καν να περάσουν απέξω...Επίσης πολλοί πέφτουν στην παγίδα να τον θεοποιούν....Ξεκάθαρα λοιπόν, ως αναγκαίο κακό που μας φορέθηκε στο σβέρκο, να ληφθεί υπόψιν οποιαδήποτε συμμετοχή σε ΑΣΕΠ ως κριτήριο διορισμού μαζί με την προυπηρεσία . Όσοι δεν έδωσαν ούτε μια φορά κακώς διεκδικούν διορισμό με την έννοια ότι διάλεξαν τον εύκολο δρόμο και χλεύαζαν κι από πάνω προφανώς γιατί πόνταραν σε άλλες λύσεις.