0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, μεταξύ μας τώρα δεν υπάρχει λογική στην εμμονή του γραπτού διαγωνισμού. Οσοι εδωσαν και πέτυχαν πήραν την αμοιβή τους. Οσοι το υποστηρίζουν σαν προαπαιτούμενο διορισμού ...........πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Μήπως εργάζονται ή έχουν ποσοστά σε κανένα φροντιστήριο προετοιμασίας; ........
Ήμουν στο δικαστήριο που εγινε τον Ιούνιο στο ΣΤΕ .ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ .ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΗ . Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ
Δεν τους αρκεί, θέλουν να προταθούν. Δηλώνουν ότι ο ασεπ ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής τους! Σαν να λένε ότι τους ... βίασαν και θέλουν τώρα να διοριστούν για να... βιάσουν κι αυτοί; Θέλουμε αυτό το πρότυπο εκπαιδευτικού στην Ελλάδα;
Γιατί αυτός που ετρεχε στα κορφοβούνια μακρία από τα παιδιά του δεν τον βίασαν; Απλά οι τύποι είναι ανθρωποφάγοι και τα θέλουν όλα. Αλλα δε θα τους περάσει......
δεν ταπώνεις κανένα...δηλαδή είμαστε και οι δυο στον πίνακα ασεπ εσύ έχεις γράψει 75 ασεπ κι εγώ 65,εσύ δεν πήγες αναπληρωτής εγώ πήγα σε περνάω στο άθροισμα εσύ θα προηγηθείς πάλι; δεν ακυρώνεις το διάβασμα! άλλωστε διάβασες για να πάς και αναπληρωτής...madonna mia μου υποβαθμίζεις το δυσπρόσιτο μου υποβαθμίζεις και την προϋπηρεσία; γιατί καλέ;
μΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΕΡΤΑ......Εγω ειπα να ειναι ολος ο ασεπ μεσα κ ολη η προυπηρεσια.κ οποιος μαζεψει τα περισσοτερα διοριζεται...αυτο λες?γιατι αν λες αυτο συμφωνουμε
ΠΕΑΔ που θέλει μόνο την προυπηρεσία και απλώς στο 60% να φαίνεται η επιτυχία ΑΣΕΠ χωρίς μόρια ΑΣΕΠ.
ME 74 ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ 2006 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
Τελείωσες το 2005 και θα διοριστείς το 2015. Δηλαδή περίπου 30 χρονών. Που είναι το πρόβλημα..Θα δοθεί η δυνατότητα με κάποιο τρόπο και στους νέους συναδέλφους να εργαστούν. Στην αρχή ωριμίσθοι, μετά αναπληρωτές και κάποια στιγμη θα διοριστούν. Πρέπει πρώτα να ψηθούν λίγο.