0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δικαίωση η όχι των ΑΣΕΠιτων θα πάρει περίπου ένα χρόνο , όχι και τόσο πολύ .
Σε λιγες μερες βγαινει το νομοσχεδιο που θα αποτυπωνει τις αποψεις του.Απλο ειναι..Ελεγα μην πιστευετε τον Λοβερδο για Ασεπ..Τωρα σας λεω το νομοσχεδιο θα ειναι φουλ προυπηρεσια..Εδω ειμαστε και θα τα λεμε
Εμαθα οτι ακολουθει και άλλη παρόμοια δικη ασεπιτών λίαν συντομως εχει να γίνει της προσφυγης....
Ποιες είναι ακριβώς οι προθέσεις Κουράκη ; Ξέρεις κάτι που αγνοούμε οι υπόλοιποι που στηριζόμαστε απλά στα δημοσιεύματα ; Και για τον αΣΕΠ του Λοβέρδου δεν ήσουν ο μόνος που τον αμφισβητούσε , γι αυτό μην το επικαλείσαι για να προσθέσεις εγκυρότητα στα όσα λες .Όσον αφορά τις συνομιλίες κάποιων με δικηγόρους , καλό είναι να αναφέρουν κ το σκεπτικό των όσων τους λένε γιατί διαφορετικά ένας κακοπροαίρετος (όχι εγώ προς Θεού) θα μπορούσε να πει ότι απλά λένε ψέμματα.
https://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/graptoi/ASEP/2p2008.csp Συγκεκριμένος αριθμός διοριστέων και όχι ποσοστά!Δηλαδή ο μη διοριστέος ΑΣΕΠ θέλει να διοριστεί με βάση τη σειρά του στους πίνακες επιτυχίας και όχι με βάση την προυπηρεσία που έχει κάποιος μη διοριστέος επιτυχών ή αποτυχών ΑΣΕΠ. Εφόσον δεν ξαναγίνει γραπτός ΑΣΕΠ, χλωμό το βλέπω ο δικαστής ή ο υπουργός ή ο συνδικαλιστής να δεχτεί κάτι τέτοιο. Εγώ προυπηρεσία σε νησάκια δεν έχω αλλά, αν είχα, δε νομίζω να περίμενα να διοριστούν πρώτα οι μη διοριστέοι επιτυχόντες των μέχρι 2008 ΑΣΕΠ (που μπορεί να έχουν το 1/10 της δικής μου προυπηρεσίας ή και καθόλου προυπηρεσία επειδή δε γούσταραν να πάνε μακριά από το σπίτι τους) και μετά εγώ! Θα γίνει μάχη!