0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακολουθώ τόσο καιρό και να ήρθε η στιγμη...ΑΣΕΠ και εγω σειρα 10 από τον τελευταιο σε εναν κλάδο πολυχτυπημένο για εμάς που δινουμε και ξαναδινουμε ΑΣΕΠ (ΠΕ11). Γιατι λοιπόν και σε μένα να μην δωθεί η ευκαιρία να πάω να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να είμαι τοσο κάτω στον πίνακα παρόλο που έγραψα τόσο καλά? Μάλλον αδικία. Έκανα και εγω προσφυγή και είμαι συγκρατημένη αλλά αυτό θα κάνατε όλοι.
Τα λεγόμενα του Κουράκη δείχνουν άλλα όμως, θα διοριστούν οι διοριστέοι ΑΣΕΠ του 2008 ΑΝ υπάρξουν πιστώσεις, 30μηνο ΑΝ βέβαια υπάρξουν ανάλογες πιστώσεις για μερική ή ολική απορρόφηση των κατηγοριών των κλειστών πινάκων.
Ψάξε καλύτερα τις δηλώσεις του. Αυτό που λες δεν προκύπτει από πουθενά. Δεν αναφέρθηκε σε διοριστέους ποτέ αλλά σε επιτυχόντες... Ψάξε όλες τις δηλώσεις του τον τελευταίο μήνα. Δεν νομίζω ότι δεν ξέρει τι λέει. Αντίθετα θεωρώ ότι γνωρίζει τα θέματα της εκπαίδευσης καλύτερα από πολλούς... Βρες έστω και μια τελευταία δήλωσή που να μιλάει για διοριστέους...
Αυτό που λέμε είναι ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση,γιατί είναι αναγκασμένο να προβεί σε ένα νέο σχεδιασμό κάτω από τις πιέσεις που δέχεται από την Απόφαση του ΣτΕ, επομένως αυτών που παράνομα αδικήθηκαν, των νέων που κι αυτοί διεκδικούν δικαίωμα διορισμού, αλλά και όσων δούλεψαν σαν αναπληρωτές, χωρίς καμία επιτυχία σε γραπτό διαγωνισμό. Πρέπει να βρει τη χρυσή τομή, για όλες τις κατηγορίες.