0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως σωστά λέει ο mathstavros προσέξτε γιατί ζητάνε με την προσφυγή να αλλάξει και ο τρόπος διορισμού των αναπληρωτων . Συμφωνώ να διορισθουν . Αν δεν διοριστουν δε θα προηγούνται στον πίνακα αναπληρωτων και θα πετάξουν τόσο κόσμο έξω που έχει πάρει σβάρνα τα ξερονήσια μόνο και μόνο επειδή έγραψαν σε έναν διαγωνισμό ! Δείτε το και βγάλτε το απο την προσφυγή γιατί θα χάσετε την σειρα σας στον πίνακα των αναπληρωτων και τσακώνεστε ποιος ΑΣΕΠ θα προηγείται !
φυσικά και να μην πάει χαμενη η προυπηρεσία κανενος....Μακάρι να είχα και εγώ απλά να μην είναι και μοναδικό κριτηριο διορισμού!!Ελπίζω στον νέο νόμο όλα τα κριτήρια να παίζουν το ρόλο τους και να μην πάνε χαμενοι ούτε οι κόποι όσων αποκτησαμε πτυχια από γλώσσες διδακτορικά μεταπτυχιακά καλό βαθμό και ότι άλλα συμπεριλαμβάνεται στον ΑΣΕΠ!!!Ας παλέψει μετά ο καθένας με ότι έχει. Αλλος προυπηρεσια αλλος ασεπ άλλος πτυχια άλλος όλα μαζι...θα δείξει!
Θα πρεπει να υπαρχει ισορροπια μεταξυ προυπηρεσιας , επιτυχιων ΑΣΕΠ και πτυχιων.
αν είναι σαν κι αυτήν την ισορροπία του 3848 με 16 μόρια maximum που έδινε για την προϋπηρεσία καλύτερα μα μένει...
Τα τρία πρώτα χρόνια της αναπλήρωσης (χοντρικά 24 μήνες) σύμφωνα με τον 3848 δίνουν:0,1x8+0,15x8+0,2x8=3,6 μόρια.Στους δύο τελευταίους ασεπ των πε03 και ίσως και σε άλλους κάθε σωστή πολλαπλής επιλογής(στο γνωστικό) έδινε 4,125 μόρια.Τα σχόλια δικά σας......
Μήπως γνωρίζετε τι χρονικό περιθώριο έχουμε για να προσφύγουμε όσοι δεν το έχουμε ήδη κάνει; Επίσης, αν κάποιος έχει να μου προτείνει υπεύθυνα ένα δικηγορικό γραφείο που να έχει ειδικευθεί στο θέμα, θα το εκτιμούσα πολύ. Μπορείτε να στείλετε πμ.
Έλλη προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά δεν γίνεται να το λάβεις. Άλλαξε τις ρυθμίσεις σου για τη λήψη πμ.
Από τις 15000 προσλήψεις που θα γίνουν... αν αφαιρέσεις τις περίπου 6000 επαναπροσλήψεις των διαθεσίμων-απολυμένων, τις 7500 που θα πάρουν οι ένστολοι καθότι συνταξιοδοντούνται 7500 και έχουν αναλογία διορισμών 1:1, τις 6500 που προωθεί ο Καμμένος για ΕΠΟΠ στο στρατό, τις προσλήψεις που πρέπει να γίνουν στην Υγεία γιατί και εκεί υπάρχουν πολλές ελλέιψεις, Τι μένει; Προβλέπω πόλεμο υπουργικού συμβουλίου...΄mickland, εγώ ξέρω συνολικά για 1100 μαζί με τους 500 διοριστέους, μακάρι να είναι 1100
Επιτελους...Εδω ειναι ολο το ζουμι. Απο το 2009 που ξεκινησαν τα μνημονια μεχρι σημερα διοριζοντουσαν μια χαρα απο τις σχολες αστυνομικοι, στρατιωτικοι, κτλ.Και αυτοι μονιμοι διορισμοι ειναι και μαλιστα απο 20 χρονων παιδια μονιμοι, χωρις να τυραννηθουν 10 χρονια σε ξερονησια.Λοιπον αντε να βρουν ενα τροπο να διορισουν και στην παιδεια τωρα.Η υπομονη απεναντι στις διακρισεις εχει τελειωσει.Υ.Γ: Και ουτε ειναι παγωμενοι μισθολογικα οπως οι εκπαιδευτικοι... περναν τα χρονια = παραπανω παραδακι γι' αυτους. Ανεβαινουν μισθολογικα στα πανταεμείς ασ πάμε να δινουμε γραπτό ασεπ. άρε κορόιδα που είμαστε. εχουμε φτασει 40 χρονών ,8 χρονιά αναπληρωτές ,2-3 επιτυχίες στον ασεπ κ ακομα περιμένουμε. θα περιμενουμε πολυ ακομη αν ισχυουν οι αριθμοι που αναφερθηκαν.