0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δημοσίως λέω ότι τηλεφώνησα στη γραμματέα του υπουργού και στην ερώτηση κυρία μου μήπως τελικά ο υπουργός δεν έχει πρόθεση να μας διορίσει μου απάντησε εκνευρισμένη ...σας απαντώ ότι ο υπουργός θέλει να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τώρα τι νόμιμες διαδικασίες είναι αυτές βουτηγμένες μέσα στο ψέμα, δεν γνωρίζω ακριβώς!
Τότε τι τον απασχολούν οι αντιδράσεις; Μήπως, θα ξαναείναι άραγε Υπουργός;
Το θέμα είναι ότι τους αφήνουμε να λένε ψέμματα καθημερινά και δεν αντιδρούμε, γιατί τους δίνουμε άλλοθι.Τελείωσε το παραμύθι. Δημοσιοποίηση του θέματος παντού...
Συναφελφοι εσεις απο αθηνα τι κανετε??πατε αυριο εκει πουβθ γινει η επιτροπη με καναλια κ πιαστε τους απο το μαλλι...να γινουν ρεζιλι..
Συγνώμη περιμένατε κάτι άλλο όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΟΕ έχει κάνει τάμα τον μη διορισμό των δικαιωθεντων?Το αναφέρει παντού πλέον ξεδιάντροπα...Φαντασιοπληκτους μας χαρακτηρίζει...
Σας το είχα πει οτι κινούνται με βάση δημοσκοπήσεις και πιθανότητα εκλογών . βλέπουν οτι θα χάσουν ετςι κι αλλιως όποτε γιατι να βιάζονται να διορίσουν ; Ας το κανει ο επόμενος Δεν προσέξατε οτι τις δικαστικές αποφάσεις τις μετέφεραν στον προϋπολογισμό του 2019 . Το ποτε θα εκτελεστούν δεν τους αφορά αφού δεν θα ειναι κυβέρνηση για όλο το2019. Παλι ειναι καλυμμένοι . Θα βρίσκουν Ενα σωρό δικαιολογίες μέχρι τις εκλογες . ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ