0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Όσοι δε δούλευαν αυτά τα χρόνια και δικαιώθηκαν λογικά είναι άτομα κοντά στη βάση, με ελάχιστα μόρια ΑΣΕΠ, οπότε και που δικαιώθηκαν πάλι καλά να λένε......
Γι' αυτούς που έχουνε στήσει αντίσκηνο έξω από το υπουργείο και στον Βερναρδάκη για να τους βγάλουνε κατ' εξαίρεση θέσεις στο νομό και στο σπίτι τους, κουβέντα κανείς...
Όσοι δε δούλευαν αυτά τα χρόνια και δικαιώθηκαν λογικά είναι άτομα κοντά στη βάση, με ελάχιστα μόρια ΑΣΕΠ, οπότε και που δικαιώθηκαν πάλι καλά να λένε.... Από που και ως που είναι θύματα; Το "θυσιαστήκαμε" ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Μετά την ανάρτηση σου έκανα την εξής εύκολη διαδικασία στο excel καταλήγοντας σε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα. Έβαλα φίλτρο με φθίνουσα σειρά στις προϋπηρεσίες του 2010 και είδα πόσοι από αυτούς που δούλεψαν αυτή την χρονιά είχαν μόρια ΑΣΕΠ. Αυτοί που δεν είχαν μοριΑ όχι μόνο από τον τελευταίο αλλά και απο τον προτελευταίο είναι πάρα πολλοί! Πωσ δούλεψαν λοιπόν αυτοί και εμείς μείναμε εκτός ενώ δηλωναμε τα πάντα;;; Μην λέτε λοιπόν αστήρικτα συμπεράσματα διότι αδικείτε συναδέλφους.Παλιά λοιπόν θυσιαστηκαμε για τους προϋπηρεσακιδες και τώρα για τους εκπροθεσμους αφού μας καθυστερούν,, για τους χαμηλόβαθμους αφού για χάρη τους στερήθηκαμε την αναδρομικοτητα και φυσικά για το νέο σύστημα αφού μας εκδικηθηκαν μη διορίζοντας μας λόγω των προσφύγων που κάναμε ή που θα κάναμε κατά του νέου συστηματος αν δεν είχε βγει η τροπολογία..Καλό βράδυ και...όνειρα γλυκά...
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί για να μην πω οι περισσότεροι δικαιωθεντες δεν ενδιαφέρονται να διοριστούν τώρα διότι παίρνουν το μισθό του αναπληρωτή . Γι'αυτό δεν νοιάζονται ιδιαιτέρως για τα αναδρομικά.Οι 1500 και το νέο σύστημα διορισμού δεν μπορούν να καθυστερούν τον ΑΜΕΣΟ διορισμό των δικαιωθεντων !! Δεν υπάρχει λογική σε αυτή την επιχειρηματολογία. Υπάρχουν δικαιωθεντες που δεν δουλεύουν πουθενά και περιμένουν πώς και πώς τον διορισμό. Αυτά είναι ανηθικότητες...
για τους χαμηλόβαθμους αφού για χάρη τους στερήθηκαμε την αναδρομικοτητα
Στους επιτυχόντες αναφερόμουν, που ακόμα και σε δύσκολους κλάδους, όπως ο δικός μου (των φιλολόγων), με επιτυχίες του '06 και του '08 είχες την ευκαιρία να δουλέψεις. Η αδικία είναι πως αν εφαρμοζόταν ο νόμος 100% τώρα θα είχαμε τρελές προϋπηρεσίες, από την αρχή της χρονιάς και πλήρους, αλλά δυστυχώς περιοριζόμασταν σε ενισχυτικές και μειωμένου. Το να μη δούλεψε κάποιος επιτυχών του '06 και του '08 καθόλου δεν έχει να κάνει μόνο με τις μεγάλες προϋπηρεσίες αλλά και με τα μόρια του ΑΣΕΠ ή τις περιοχές που δήλωνε. Με το τότε εώς και τώρα υπάρχον σύστημα πώς να δούλευε κάποιος με 5 μόρια από ΑΣΕΠ και 2 περιοχές στην αίτηση του; ...Επιτυχόντες με σχετικά καλή σειρά στον ΑΣΕΠ και βάζοντας πολλές περιοχές δεν υπήρχε περίπτωση να μη δουλέψουν, ακόμα και ως ωρομίσθιοι.
Επειδή προφανώς εσύ έχεις καλύτερη ενημέρωση, πες μας, λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί που έχουν στήσει αντίσκηνα έξω από τον Γαβρόγλου και τον Βερναρδάκη κι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους, ώστε να διοριστούν κοντά στα σπίτια τους. Και κυρίως να μας πεις πως θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που όλοι θα ξέρουν τη σειρά τους και θα μάθουν που διορίστηκαν οι πιο πάνω και οι πιο πίσω! Αν αρχίσουν τα παράπονα και οι καταγγελίες π.χ. ποιος θα φέρει την ευθύνη; Σοβαρευτείτε, συνάδελφοι!
Εγώ έχω άλλη απορία, αν δικαιωθούν και οι συνάδερφοι των παλαιότερων ΑΣΕΠ 2004-2006 τότε πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις; Δεν υπάρχει εκεί θέμα σειράς εφόσον μιλάμε για διαφορετικούς ΑΣΕΠ και η λογική λέει θα κληθούν πρώτοι οι παλιότεροι να δηλώσουν περιοχές
Αγαπητη ΚΠ το θεμα ειναι η δικαιωση και ΟΧΙ η σειρα των τοποθετησεων...