0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Οι δικαστικοι διορισμοί εγώ ξέρω ότι γίνονται ανά πάσα στιγμή κ δεν επηρεάζονται ούτε από εκλογές ούτε από μεταθέσεις ούτε τίποτα δεν τους άγγιζει. Διότι δε είναι προγραμματισμένοι διορισμοί αλλά δικαστικοι διορισμοί. Επιπλέον δε κατάλαβα θα πάρουμε την άδεια αυτών που θέλουν μεταθέσεις μέσα σε αυτούς κ το 40% που μας στέρησαν το διορισμό μας τόσα χρόνια? Το πότε θα διοριστουμε το έχουν πει τα δικαστήρια, συμφωνώ με το ασεπ χαντερ υπάρχει κ η επιτροπή συμμόρφωσης.
Θέλεις να μου εξηγήσεις ποιο είναι το σκάνδαλο;;ξέρες ή έχεις ιδέα πόσοι ασεπίτες του 2008 μόνιμοι είμαστε σε κυκλάδες και Δωδεκάνησα απο το 2009 και δεν μπορούμε να φύγουμε;;Γίναμε εχθροί σας τώρα κι εμείς οι ασεπίτες;;Δεν μπορείς να πας στην Αργολίδα εσύ που θα έχεις 10 μόρια πρώτη αν εγώ ζητάω μετάθεση στην Αργολίδα με 100 μόρια..ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και καταστρατήγηση ιεραρχίας.Υπάρχουν νομοι και υπηρεσιακές μεταβολές που μέσα στον ενθουσιασμό σας ξεχνάτε ...τώρα που θα διοριστείς θασυναντήσεις πολλούς ασεπίτες που έχουμε ξεμείνει στα νησιά.Που ζείτε ρε παιδιά;;κιεμείς σαςκλέψαμε τηθέση;;Προσγειωθείτε γιατί με τέτοια αλαζονία δεν μπορείτε να συμβιώσετε σεσχολεία.Καλό διορισμό!!!
Ποιος σου είπε ότι εμείς έχουμε λίγα μόρια ; Εγώ δουλεύω 15 χρόνια αναπληρωτής ! Είσαι σίγουρος ότι έχετε περισσότερα μόρια από όλους εμάς ;
Επειδή σαν αναπληρωτες έχουμε φάει τα νησιά κ τα βουνά κ τα λαγκάδια τόσα χρόνια, εμάς δε μας νοιάζει το που, αλλά να ξεφύγουμε από την αναπλήρωση κ την ανεργία το καλοκαίρι κ βέβαια υπάρχουν κ συνάδελφοι άνεργοι που δε δουλεύουν ποτε.. Αλλα ξέχασα εσείς δε ξέρετε την λέξη ανεργία.. Οπότε εμείς έχουμε τις δικαστικές αποφάσεις κ θα διοριστουμε τώρα
Διάβασε αν θες τι έχω γράψει παραπάνω. Όσο για την ανεργία δεν γεννήθηκε κανένας μόνιμος και ένας διορισμός δεν έχει λύσει τα προβλήματα όλων των μονίμων. Οι άνευ αποδοχών και οι παραιτήσεις δημοσιεύεται στο ίντερνετ. Να ευχηθώ λοιπόν άμεσο διορισμό και οπουδήποτε; Το εύχομαι. Και κλείνω κάπου εδώ. Καλή συνέχεια
Και τα δύο παίζουν το ρόλο τους και το που και το πότε.Αλλά εσυ σκέψου το εξής: να πάρει πρώτα μετάθεση αυτή που μου έφαγε την θέση και εγώ να πάω μετά να βουλωσω τη θέση της. Λογικό σου φαίνεται? Όχι άδικο, παν-άδικο είναι!Οπότε πάρα πόδα συνάδελφε...
Ειλικρινά πρέπει να κλείσω. Συναδελφισσα δυστυχώς με αυτό που σου παρέθεσα ακόμα και να ήσουν σε καλύτερα μοίρα το 2010 από κάποιον που διοριστηκε τότε με αυτό που σου παρέθεσα στην έχει φάει τη θέση. Αν κάποια στιγμή αλλάξει στο μέλλον το συζητάμε. Απλά σου λέω τι ισχύει. Ο νεοδιοριστος δεν μπορεί τη χρονιά διορισμού να πάει σε καλύτερη θέση από τον αίτουντα μετάθεση. Αν π ας λι σας πάρουν τώρα με τα περσινά κενά αυτά θα είναι από όσα έμειναν από τους περσινους μετατιθεμενους.
Ακριβώς αυτό θέλουμε. Να βγάλουν όλα τα κενά τώρα και να προχωρήσουν. Τώρα όμως.