0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
O Κουρακης πριν λιγες μερες ειπε οτι εχει υποχρεωση να διορισει το 24μηνο..Να ενημερωνεσαι...
Mickland, αλήθεια, θα σταθούμε στα λόγια και στις υποσχέσεις ή στις χειροπιαστές αποφάσεις; Η μόνη υποχρέωση που έχει το Υπουργείο είναι να διορίσει τους διοριστέους του 2008. Από 'κει και ύστερα τι θα κάνει στους υπόλοιπους κλάδους: ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!Portokali, διαβάζεις αποσπασματικά όσα γράφει ο touristakos και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις! Οι 36 μηνίτες είναι ένα υποσύνολο των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, γράφει και εν κατακλείδι, μακάρι να διοριστείτε κι εσείς! Ακόμη περιμένω, εσείς κι άλλοι της ίδιας κατηγορίας, να γράψετε για τον τρόπο απόκτησης της προυπηρεσίας σας. Ξέρετε δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε πως κάποιοι σας βόλευαν κάθε χρόνο! Ντροπή είναι να προσπαθείτε να μας εμποδίσετε να δικαιωθούμε, επειδή ξέρετε τη δική σας αδικία!
Portokali, μη νομίζεις πως μόνο εσύ πήγες στα νησιά για την προυπηρεσία.Το ίδιο έκανα κι εγώ και πάαααααααααρα πολλοί άλλοι! Άλλο δεν μπορώ να καταλάβω: πώς και δεν έχεις διοριστεί μέχρι τώρα, με δύο επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και 7 χρόνια αναπλήρωσης; Μήπως δεν ισχύουν όλα όσα γράφεις; Α, να του το πείτε του Κουράκη πως θα έχει την τύχη των προκατόχων του, μήπως φοβηθεί και σας δικαιώσει! Αυτό πάντως που δε θα σας δικαιώσει είναι το ΣτΕ και οι αποφάσεις του! Τώρα εσείς ακολουθείστε το ευρωπαικό δικαστήριο. Περί ορέξεως...
Και επειδή κουράστηκες να περιμένεις, λες: αα, τώρα είναι η ευκαιρία μου να διοριστώ! Να 'ναι καλά το ευρωπαικό δικαστήριο! Μα αν δεν είχε βγει αυτή η απόφαση (που δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι αυτής του ΣτΕ και το βεβαιώνουν και έγκριτοι νομικοί) πώς θα διεκδικούσες τη μονιμοποίησή σου; Σου επαναλαμβάνω: οι έχοντες 36 μήνες και πάνω προυπηρεσία αποτελούν υποκατηγορία των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, που επίσης έχουν μεγάλες προυπηρεσίες, αξιοκρατικά αποκτημένες, όμως!Δε θα σχολιάσω αυτό που λες για την επαφή μου με τα εκπαιδευτικά πράγματα. Το αποδεικνύουν οι δράσεις μου (δε χρειάζεται να επεκταθώ), ούτε φταίω εγώ για τους κλειδωμένους πίνακες της Αννούλας! Α, και πάνω απ' όλα υπερασπίζομαι την αξιοκρατία κι όχι το βόλεμα και τον παρτακισμό!
οι έχοντες 36 μήνες και πάνω προυπηρεσία αποτελούν υποκατηγορία των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, που επίσης έχουν μεγάλες προυπηρεσίες, αξιοκρατικά αποκτημένες, όμως!
Εγω παντως λιγο που διαβασα τις "συζητησεις" εδω βλεπω πως κανενας δεν διαφωνει οι διοριστεοι να εχουν εστω μια επιτυχια σε οποιονδηποτε ΑΣΕΠ, δηλαδη απο κριτηριο να ειναι προυποθεση
7. Στο αίτημα των εκπαιδευτικών να γίνουν οι διορισμοί με βάση την προϋπηρεσία και το έτος λήψης πτυχίου, οι εκπρόσωποι του υπουργείου απάντησαν ότι οι διορισμοί θα γίνουν με βάση την επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2008 και την προϋπηρεσία και ότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλος διαγωνισμός ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα.http://www.esos.gr/arthra/37540/oi-apantiseis-poy-elavan-ekprosopoi-ton-ekpaideytikon-ap-grafeio-toy-t-koyraki