0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oι θέσεις που διεκδικούνται τώρα από απλούς επιτυχόντες είναι όσος ήταν και ο αριθμός των διοριστέων από το 40%+24μηνο+30μηνο. Αυτά κρίθηκαν αντισυνταγματικά, για αυτά κακώς έγιναν οι διορισμοί που έγιναν.Π.χ. Αν σε κάποια ειδικότητα διορίστηκαν από το 40%, το 24μηνο και το 39μηνο 10 άτομα, τότε οι 10 πρώτοι επιτυχόντες (και μη διοριστέοι) στην κατάταξη του ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ, διεκδικούν να διοριστούν. Επειδή λοιπόν κανείς επιτυχών δεν ήξερε πόσοι πάνω από αυτόν προσέφυγαν, καλού κακού έπρεπε να κάνει προσφυγή. Ακόμα και ο 100ος επιτυχών να είσαι, αν οι 91 πάνω από εσένα επτυχόντες δεν έκαναν προσφυγή, θα διοριστείς.
Και εγω δεν καταλαβα η δεν εχει εκδοθει ακομα η αποφαση η δεν εχει παει καν στο στε.Πρεπει μαλλον να μας το διευκρινησει ο δικηγορος.Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει για παλαιοτερους διαγωνισμους.
Αν είσαι ο 100ος επιτυχών δεν έχεις καμία ελπίδα να διοριστείς, γιατί δεν πήραν παράνομα κάποιον άλλο στη θέση σου και άρα δεν έχεις κανένα έννομο συμφέρον. Δηλαδή ακόμα και αν γινόντουσαν διορισμοί μόνο από τους επιτυχόντες ο 100ος δεν θα διοριζόταν, οπότε σε τι αδικήθηκε? Έτσι όπως το περιγράφεις παραπάνω μόνο οι 10 έχουν έννομο συμφέρον και μόνο αυτοί μπορούν να διοριστούν. Κανένας άλλος πιο κάτω. Τώρα αν από τους 10 έχουν κάνει προσφυγή μόνο οι 7, θα διοριστούν αυτοί οι 7 και κανένας άλλος.
Αυτή η απόφαση αφορά μόνο αυτούς που έχουν κινηθεί νομικά; Εγώ δεν έχω κάνει κάτι και βασικά δεν ήξερα ότι έπρεπε άρα δεν με αφορά; Ρωτάω γιατί εχω πολύ καλή σειρά ως επιτυχούσα...Όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρουμε τι δικαιώματα κ τι συμφέροντα έχουμε και φυσικά κάποιοι δεν έχουμε κ νομικούς κύκλους να ενημερωνόμαστε. Μιλάμε για 8 χρόνια πριν κ βάλε...
Δεν ισχυει αυτο που λετε...
Το έχω συζητήσει και με δικηγόρο αλλά αφού διαφωνείς ακούμε την επιχειρηματολογία σου
Δεν ισχύει αυτό. Γιατί δες τι γίνεται τώρα. Θα καλούσε τους πρώτους δέκα, αυτοί μπορεί να αρνιόνταν. Η λίστα θα πήγαινε πιο κάτω κ.ο.κ.
Πόσοι θα αρνιοντουσαν και γιατί. Το δικαστήριο δεν μπορεί να κρίνει με υποθέσεις αλλά βάσει ποιος είχε καθαρά έννομο συμφέρον.Άλλωστε έτσι όπως το περιγράφεις δεν θα διοριστεί ο 10 αλλά ο 10000 επειδή είπε να ρίξει για πλάκα μια προσφυγή