0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς το μόνο? Η απάντηση μου αφορά το σχόλιο πως τίποτα δε γίνεται αυτεπάγγελτα στην Ελλάδα.
Ακριβώς! Όσοι δεν κινήθηκαν δικαστικά, δε γίνεται να περιμένουν να φάνε ούτε ένα κομμάτι πίτσας τώρα , γιατί όφειλαν να το είχαν διεκδικήσει πριν κι όχι αδιαφορώντας ή υποθέτοντας αυθαίρετα πως θα τους δοθεί, να παραπονιούνται εκ των υστέρων που μένουν νηστικοί.Στην Ελλάδα δεν εννοείται τίποτε, ούτε γίνεται κάτι αυτεπάγγελτα! Όποιος ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, δεν αφήνει τους άλλους να κινηθούν για τον ίδιο!
Μου αρέσουν τα παραδείγματα, αλλά δεν το διατύπωσες σωστά. Στην περίπτωση μας παραγγείλαμε πίτσες ( το 2008 ), δεν μας τις έφεραν, και μετά αφού αναγνωρίστηκε ότι κάνανε λάθος ( τις πήγανε αλλού ), αποφασίζουν να τις φέρουν μόνο σε αυτούς που τις διεκδίκησαν δικαστικά, και όχι σε όλους όσους είχαν παραγγείλει εξαρχής και στους οποίους όφειλαν αυτοδίκαια να τις παραδώσουν.
Μου αρέσει που όλοι θεωρείτε ότι όλοι όσοι δεν προσέφυγαν δεν ενδιαφέρονται και έχετε και ένα ύφος"καλά να πάθετε" το οποίο δεν σας τιμά αν θέλετε να μάθετε. Κάποιοι ξέρετε έτρεχαν να κάνουν παιδαγωγική κατάρτιση ή μεταπτυχιακό ή ήταν στις εσχατιές ή είχαν παιδιά να μεγαλώσουν ή όλα αυτά μαζί και δεν είχαν χρόνο να ξημεροβραδιάζονται στα forum. Επίσης για κάποιους από εμάς ΣΤΕ, δικαστήρια, προσφυγές κλπ ήταν άγνωστες λέξεις ή αν είχαν ακούσει κάτι θεωρούσαν το αυτονόητο δηλαδή ότι η δικαιοσύνη θα εφαρμοστεί για όλους (γιατί αυτό είναι το αυτονόητο και το λογικό). Εκπαιδευτικοί είμαστε και όχι δικηγόροι! Ξέρω πολλοί θα πέσετε να με φάτε με αυτά που λέω αλλά that's ok, το έχω συνηθίσει το forum
Και εγω στο εξωτερικο το εμαθα...Πως ειναι δυνατον ενας που ειναι στην Ελλαδα να μην το εχει μαθει ? Αν μιλαμε για μερικους συναδελφους τοτε ισως ενταξει...αλλα εδω προκειται για χιλιαδες που δεν ασχοληθηκαν...Λυπαμαι δεν υπαρχει καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογια πλην του "ασε τους αλλους να βγαλουν το φιδι..."
Gia96,αν και δικαιωθείς θα διαφωνήσω με την θέση σου. Μακάρι να δικαιωθούν και όσοι προσέφυγαν μεταγενέστερα.