0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Καταρχας δεν σημαινει οτι πρεπει να προσληφθουν 300 ατομα (οπως το λες). Μπορει απλα να δωθει αποζημιωση δημοσιου και... τελος.Επισης, καποιες απο το 40%, μπορει να ειναι και επιτυχων ΑΣΕΠ με καλη σειρα (στο παραδειγμα σου π.χ. να ειναι καποια η 400). Οποτε λογικα δεν μπορεις να ζητησεις διορισμο στη θεση τηςΚαι το πιο σημαντικο: υπηρχαν ατομα που ηταν διοριστεοι του ΑΣΕΠ, αλλα προτιμησαν διορισμο μεσω του 40% γιατι τοτε προηγουνταν στις τοποθετησεις...Ολα αυτα τα λεω για να δειξω οτι το ζητημα ειναι παρα πολυ πολυσυνθετο και κανεις δεν ξερει (κ ουτε θα ξερει) τι θα γινειυ.γ: τα ατομα απο καποιες ειδικες κατηγοριες (ειδικοι πινακες Α',
stefan σε διαβασα και χθες αυτο που λες περι "αποζημιωσης και τελος" πρωτη φορα το ακουσα και δεν ξερω σε ποια λογικη βασιζεται η τι νομικη καλυψη μπορει να εχειΣε καθε περιπτωση ομως αυτο που μας ενδιαφερει ειναι αυτοι που εχουν εννομο συμφερον να προχωρησουν στην προσφυγη.και συνεχιζω πως εγω καταλαβα πως εννομο συμφερον εχουν οσοι εχουν σειρα επιτυχιας στον ασεπ τετοια που θα τους επετρεπε να διοριστουν αν τις θεσεις αυτες δεν τις καλυπταν ατομα εκτος ασεπ-κατι που συμφωνα με την τελευταια αποφαση του στε αντιβαινει στο συνταγμα.Τωρα αν κερδισουμε τις προσφυγες ειναι άλλο. Σε αυτη τη φαση εχουμε να χασουμε κατι; το εννομο συμφερον μας διεκδικουμε και το ΣτΕ ανοιξε το δρομο.
Γεια σας και από εμένα!!! επικοινώνησα σήμερα με τον Τζιαμτζή και μου είπε ότι οι προσφυγές θα έχουν αναδρομική ισχύ από το 2001....δηλαδή μπορούν να προσφύγουν και όλοι που έδωσαν ΑΣΕΠ και πριν το 2008. Δεν ξέρει και ο ίδιος για πόσα άτομα πρέπει να προσφύγουν από κάθε ΑΣΕΠ...... θα δοθούν οδηγίες από το υπουργείο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.....
Ευχαριστούμε!