0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
lasard δεν ξέρω αν μπορώ να αποκαλύψω νομό, πάντως ανήκει στην Πελοπόννησο. Η εν δυνάμει κατάσταση, που περιέγραψα είναι ενεργεία, γιατί αυτό ακριβώς έγινε σε δυο σχολεία του νομού, όπου μεταξύ των υποψηφίων ήταν και γνωστά μου πρόσωπα. Στο ένα σχολείο, μάλιστα, το αποκάλυψαν ευθαρσώς στον υποψήφιο, όταν πήγε να αυτοπαρουσιαστεί και το γνώριζε εκ των προτέρων. Το άλλο σχολείο μεθόδευσε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Στα δυο σχολεία, όλοι οι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και άτομα με αντικειμενικά προσόντα και πολλά χρόνια υπηρεσίας, δεν πήραν καμία ψήφο. Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν λευκά! Φυσικά, η τοπική ΕΛΜΕ το γνωρίζει, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Μάλιστα, γνωρίζω, πως το ίδιο συνέβη και σε άλλες περιοχές. kinegiros, τα σχολεία, που αναφέρομαι αποτελούνται από μικρούς συλλόγους, όπου τα κουκιά είναι μετρημένα και η διαφορά παίχτηκε στα δέκατα, ακριβώς, λόγω των μεθοδεύσεων, που ανέφερα. Φυσικά, αυτοί οι σύλλογοι έχουν τους διευθυντές, που τους αξίζουν. Αλίμονο, όμως, για τη μειοψηφία των συμαδέλφων να συνεργάζεται με τέτοιους "συναδέλφους" και διευθυντές.
gmork επειδή από την αρχή της διαδικασίας διαφαίνονταν τέτοιες διεργασίες, πήρα στο ιδιαίτερο γραφείο του κ. Κουράκη και ο κύριος, που μίλησα, μου είπε πως θα υπάρξει διευκρινιστική εγκύκλιος. Στην πρωτοβάθμια δόθηκε αυτή η εγκύκλιος δεν ξέρω πιο νούμερο έχει, σύμφωνα με την οποία προσωρινός διευθυντής για 3 μήνες ορίζεται από το ΠΥΣΠΕ καθηγητής με οργανική τοποθέτηση στο σχολείο με ενδεχόμενο κριτήριο (θα το θέσει κάθε ΠΥΣΠΕ) την παλαιότητα. Μάλιστα, δεν θα υπάρχει περιορισμός βαθμού Ε, Δ,
Ενώ η ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας ανήρτησε ενδιαφέροντα στατιστικά:http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/ekpaideutika/1813-statistika-eklogon-diefthynton-sxolikon-monadonσύμφωνα με τα οποία μόνο 15/82 = 18,3% είναι καινούριοι Διευθυντές.
Θα τα αναρτήσουν οι Διευθύνσεις. Κάποιες ήδη το έχουν κάνει εν είδει ανεπίσημων αποτελεσμάτων:http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/ekpaideutika/1812-anprosorinos-pinakas-morion-meta-tin-psifoforia-ton-syllogon-didaskontonΕκεί βλέπω ότι δυστυχώς βγήκαν και αρκετοί με χαμηλό ποσοστό στην σημερινή ψηφοφορία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, θα αναφέρω και ένα σχολείο 5, όπου η διευθύντρια είναι psycho και παρέμεινε.Μιλάμε για πολύ psycho όμως. Η πιο psycho σε όλο το νομό. Ενδεχομένως και σε όλη τη χώρα!Πήρε λοιπόν 3 από τους 10. Ο βασικός διεκδικητής πήρε μία ψήφο λιγότερη απ' όσες χρειαζόταν.Υπήρχε ένα λευκό. Υποψιάζομαι ότι ήταν από άτομο που υποστηρίζει ότι "αυτό είναι επίφαση δημοκρατικότητας", "καθρεφτάκι στους ιθαγενείς" και μπλα μπλα μπλα. Φάε στη μάπα τώρα τη psycho. Αλλά οι υπόλοιποι έξι τι σου φταίγανε; (