0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στ) γραπτό διαγωνισμό παιδαγωγικών ΑΣΕΠ τύπου QTS πολλαπλών επιλογών ηλεκτρονικά ανά έτος ή και συντομότερα αντί για τον παλιό γραπτό διαγωνισμό που θα καταργηθεί (για τους νεότερους ή όποιον θέλει να βελτιώσει τα προσόντα του) .
Δεν είναι θέμα φανατισμού αλλά μίας αρκετά αξιοκρατικής πραγματικότητας από το 1998.
αυτό είναι κάποια πιστοποίηση έτσι δεν είναι; σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και οι πάγιες θέσεις του συριζα, ότι το πτυχίο μας αποδεικνύει τις γνώσεις μας πάνω στο γνωστικό αντικείμενο και ότι η εκπαιδευτική μας επάρκεια είναι αυτή που πρέπει να κρίνεται... κάνεις ή δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ρε παιδί μου;
Στην θέση μας θα ήταν άλλοι και με ηλικίες ελαφρά πιο πάνω από τον γηραιότερο από μας.
Αν πείσεις τον καθηγητή σου στο Πανεπιστήμιο να δώσει γραπτό ΑΣΕΠ και εγώ φίλε πραγματικά μέσα. Αν υπήρχε επίσης γραπτός διαγωνισμός ΕΑ δευτεροβάθμιας πάλι μέσα. Αν σου έφαγα τη θέση στη γενική αγωγή να με ξεμπροστιάσεις, πάλι μέσα. Αλλά έλα που δεν λες ότι είμαι Ειδική Αγωγή δευτεροβάθμιας 8 χρόνια, μπήκα με προσόντα, στοχεύω σε άλλη θέση από τη δική σου και εξαιτίας του φανατισμού σου υποστηρίζεις να μην μπω. Αντίθετα, εγώ σε όλα τα μηνύματά μου αναγνωρίζω τους κόπους σου.Σε παρακαλώ απάντησέ μου αν κατανοείς την αδικία που κάνεις. Περιμένω με ενδιαφέρον, μόνο αλήθεια μην την κάνεις με ελαφρά, απάντησε επί τούτου και χωρίς μπηχτές.
Δεν μου έφαγες τη θέση ούτε εσύ ούτε κανένας. Κάποιοι πάντως θα είχαν διοριστεί μέσω του διαγωνισμού αν δεν είχαν διοριστεί κάποιοι άλλοι που μπήκαν από το παράθυρο της Π.Δ.Σ. και τα λοιπά παράθυρα. Γι αυτό υποστηρίζω το διαγωνισμό
ΑΣΕΠ ο οποίος αξιολογεί τους επιτυχόντες ποσοτικά (ακριβώς όπως οι πανελλήνιες