0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στα γαλλικά και στα αγγλικά έχουν. Και να προσθέσω ότι ειδικά σε αγγλικά και γαλλικά είχαμε ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων. Να σου δείξω και τους πίνακες. Αναλογικά πολύ περισσότεροι οι συνταξιδοτηθέντες πχ γαλλικών σε σχέση με φιλολόγους που σαφώς έχουν περισσότερους μόνιμους. Αυτά που λένε κάποιοι περί πλεονασματικών ανήκουν στο παρελθόν.
και συνεχίζεις να είσαι εκτός θέματος, οι φιλόλογοι σου φταίνε για την αδιοριστία σου..., δε σας φτάνει η ιστορία;
Πρέπει να ηρεμήσεις....Στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών 2006 διορίστηκαν επιλαχόντες πλην των φεκιτών γαλλικών ένα καράβι ΄κοσμος.Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά καθηγητές Γαλλικών και έχει και στοιχεία στα χεριά του ΤΟ ΑΣΕΠ να στο επιβεβαιώσει.Αυτοί οι γνωστοί καθηγητές γαλλικών ξέρεις τι μου είχαν πει τότε??Διοριστήκαμε χωρίς να το περιμένουμε σε πλασματικά κενά και δεν είχαμε ούτε μια ώρα γαλλικά αλλά μας έδωσαν να διδάξουμε ιστορία απο α γυμνασίου μέχρι και β λυκείου.Διαβάζαμε σαν τρελοί...ούτε 1 ώρα γαλλικών.Πέρασαν 3 χρόνια κ μας έδωσαν γαλλικά και πάλι συμπληρώνουμε ωράριο με ιστορία ακόμη και σήμερα.Υπόψιν τότε κατέλαβαν οργανικές θέσεις διδάσκοντας ιστορία.Ξέρεις ποιά είχε το υπουργείο παιδείας τότε/?η ΜΑΡΙΕΤΑ....Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ...Και έκανε μαζικους διορισμους γαλλικών.Εξαιτίας αυτής της πολιτικής σήμερα δικαίως εσύ φωνάζεις για την αδιοριστία σου και πιο πολύ ακόμη οι φιλόλογοι που τους έκλεψαν θέσεις!!!Θέλει η δεν θέλει και η Γιαννάκου την μηνυσούλα της μαζί με ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ???
Πρέπει να ηρεμήσεις....Στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών 2006 διορίστηκαν επιλαχόντες πλην των φεκιτών γαλλικών ένα καράβι ΄κοσμος.Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά καθηγητές Γαλλικών και έχει και στοιχεία στα χεριά του ΤΟ ΑΣΕΠ να στο επιβεβαιώσει.Αυτοί οι γνωστοί καθηγητές γαλλικών ξέρεις τι μου είχαν πει τότε??Διοριστήκαμε χωρίς να το περιμένουμε σε πλασματικά κενά και δεν είχαμε ούτε μια ώρα γαλλικά αλλά μας έδωσαν να διδάξουμε ιστορία απο α γυμνασίου μέχρι και β λυκείου.Διαβάζαμε σαν τρελοί...ούτε 1 ώρα γαλλικών.Πέρασαν 3 χρόνια κ μας έδωσαν γαλλικά και πάλι συμπληρώνουμε ωράριο με ιστορία ακόμη και σήμερα.Υπόψιν τότε κατέλαβαν οργανικές θέσεις διδάσκοντας ιστορία.Ξέρεις ποιά είχε το υπουργείο παιδείας τότε/?η ΜΑΡΙΕΤΑ....Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ...Και έκανε μαζικους διορισμους γαλλικών.Εξαιτίας αυτής της πολιτικής σήμερα δικαίως εσύ φωνάζεις για την αδιοριστία σου και πιο πολύ ακόμη οι φιλόλογοι που τους έκλεψαν θέσεις!!!Θέλει η δεν θέλει και η Γιαννάκου την μηνυσούλα της μαζί με ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ???και θα συμπληρώσω: ναι, να γίνουν μηνύσεις και να πάρουν τις θέσεις πίσω. Όπως και σε άλλες ειδικότητες, όπως και σε περίεργες προϋπηρεσίες-άσχετες με υπ. παιδείας εννοώ.