0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόταση υπό συζήτηση ενδεικτικάΔιορισμοί μέσω φορέα ΑΣΕΠ με κριτήρια αντικειμενικά και προκαθορισμέναα) οποιοδήποτε παλιός ΑΣΕΠ (με τη μεγαλύτερη βαρύτητα μοριοδότησης από τα κριτήρια π.χ. ο ΑΣΕΠ να ισοδυναμεί με 50 μήνες+ μεταπτυχιακό)β) Προϋπηρεσία (άνω των 50 μηνών π.χ. και χωρίς ΑΣΕΠ)γ) Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς τίτλους (π.χ. με αυξημένη βαρύτητα σε κατηγορίες εκπαιδευτικών όπως η Ειδική Αγωγή)δ)
Ωραία, ακριβώς αυτό που σου είπα επιβεβαιώνεις. Με τα ξερά καις και τα χλωρά. Στο κείμενο κοτσάρεις Σιβιτανίδειο που είναι με πλάγια μέσα και Ειδική Αγωγή που είναι νόμιμα και ηθικά και χάνεις το δίκιο σου. Επειδή όμως στο υπενθυμίζω μη μου λες μετά ότι στηρίζω "παράθυρα". Ούτε αυτούς στηρίζω, ούτε εσένα που έχεις μεν δίκιο αλλά έχεις κάνει γιούρια και όποιον πάρει ο χάρος, οπότε το χάνεις.Δες και τον τότε της ΕΑ νόμο σε παρακαλώ και αν μου βρεις "παράθυρο", δεν θα έχω καμία αξίωση για διορισμό.http://dipe.mes.sch.gr/index_htm_files/nomos_3699_2008_eidiki_ekpaidefsi.pdf
4000 τελικά οι προσλήψεις στο Παιδείας, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Προσόν.
γιατί πονηρά ρωτάνε κάποιοι που φαίνεται δεν ξέρουν τι είναι προσόντα
Ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγούμαι Markos αυτό δεν ήταν για σένα, ίσα ίσα μου αρέσουν οι ευθείες ερωτήσεις που κάνεις και χαίρομαι πολύ να αντιπαρατίθεμαι έτσι.[/quoteεχουμε ξεφυγει από το θεμα!!!