0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι :Η απόφαση του στε στηρίζεται στον νόμο Αρσενη άρα ο οι επόμενοι νόμοι από αυτόν θεωρούνται ´παρανομοί ´;;;Δηλαδή αυτή την στιγμή ο νόμος της διαναντοπουλου δεν είναι σε ισχύ;Άρα πρέπει να ψηφιστεί καινούργιος νόμος ο οποίος για να θεωρηθεί νόμιμος πρέπει να λέει αυτά που έλεγε ο νόμος Αρσενη ;Αλλιώς οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση ή νόμος μπορεί να προσβληθεί από τον οποιοδήποτε;Και κάτι άλλο ακόμη Προσφυγη δεν έχει κάνει κανένας νομίζω μόνο αίτηση για διορισμό και το υπουργείο αν δεν απαντήσει σε 3 μήνες μπορείς να κανείς τότε Προσφυγη Όποτε θα δουν πόσοι έκαναν αίτηση νομίζω στο υπουργείο και θα πράξουν αναλόγως ....Sent from my iPhone using Tapatalk
Λίγο πιο φρέσκα κουλούρια....http://360pedia.gr/kourakis-gia-diorismous-exetastiko/
Θα υπάρξουν διορισμοί μονίμων με μοναδικό κριτήριο την προϋπηρεσία. Μην ξεχνάτε τους δασκάλους, και ιδιαίτερα τους δασκάλους της ειδικής αγωγής που δεν έχει γίνει ποτέ ΑΣΕΠ και παραμένουν επί 10 και πλέον χρόνια αναπληρωτές. Αυτοί δε θα διοριστούν ποτέ; Θα διοριστούν. Σίγουρα θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη επιτυχία στον ΑΣΕΠ.
Θα διορισει φετος ή θα μας παει μεχρι το 2016 όπως λεει το νομοσχεδιο περι σταδιακης απορροφησης διοριστεων. Τα εχω παρει στο κρανιο με αυτους γιατι βλεπω ότι είναι όχι τα ιδια σκατα αλλα χειροτερα από τους προηγουμενους.Προηγουνται καθαριστριες,σχ.φυλακες και απολυμενα βυσματα.Με το αζημιωτο βεβαια.