0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενας ακόμα παρτάκιας και υπερόπτης και με κεφαλαία γράμματα παρακαλώ......Μαζί με το τουφέκι, θυμίσου να πάρειςς και σφαίρες!!!
Δεν ειναι απιθανο το 94/100 της διδακτικης του μαθηματοςμου,το μεγαλυτερο στην ελλαδα,το κανουν μικρο η εμπειριασας στο καστελοριζο 6-8 μηνες;;Ετσι αισθανομαι..
έτσι δεν λέει το ΣΤΕ; διορισμοί μόνο μέσω γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Το ΑΣΕΠ έτσι ήτανε (και θα πρέπει) να γίνεται.
Το ΣτΕ καλά λέει ότι λέει. Ο αριθμός των διορισμών όμως είναι πεπερασμένος. Πώς ακριβώς θα γίνει? Θα καταργήσουμε τους πίνακες που έχουμε τώρα και θα μπούμε σε νέους πίνακες με την επιτυχία ασεπ? με ποια σειρά? Της βαθμολογίας ασεπ? Της παλαιότητας ασεπ? Και αυτοί οι πίνακες θα καταργούνται κάθε δύο τρία και θα μπαίνουμε σε νέους πίνακες με νέο ασεπ και πάει λέγοντας? Τι σύστημα είναι αυτό? Και εγώ επιτυχουσα σε τρεις ασεπ είμαι και με πολύ καλή βαθμολογία. Αλλά δεν έχω πειστεί ακόμη για το σκεπτικό της προσφυγής.
Επειδή μπερδεύτηκα. Διεκδικειτε να διοριστούν όσοι έχουν επιτυχία ασεπ χωρίς καμία άλλη παράμετρο ή προϋπόθεση?
Μαλιστα... υπαρχουν ειδικοτητες ολοκληρες (οι πινακες ειναι στη γνωστη διευθυνση, μπες και δες) που δεν εχουν ουτε ενα επιτυχοντα ΑΣΕΠ σε ολους τους διαγωνισμους 2002, 2005, 2008 , τα ονοματα τους ειναι στο site του ΑΣΕΠ στους αποτυχοντες (οι επιτυχοντες διοριστηκαν) , αυτοι να διοριστουν το αξιζουν
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το σύστημα διορισμού θα είναι μεικτό, α) διοριστέοι ΑΣΕΠ 2008 και β) προυπηρεσία με κοινωνικά κριτήρια πακέτο. Από το γραφείο του Κ....κη αυτά είναι δεδομένα.Αν ο Μ.....ας έχει άλλη άποψη θα το μάθουμε σύντομα.
Εννοώ ότι αν εφαρμοζόταν ο νόμος του ΑΣΕΠ αναπληρωτές θα ήτανε οι επιλαχόντες του ΑΣΕΠ και όχι για παράδειγμα με προυπηρεσία από ``ενισχυτική`` που δεν υπήρχαν αξιοκρατικά κριτήρια. Δεν είναι ο λόγος που μπήκα στο pde άλλωστε να συζητήσω. Είναι το κάλεσμα για τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ. Αυτά από μένα.