0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι επαναπροσλαμβανόμενοι είναι περισσότεροι από όσους αναφέρετε. Εκτός από τους διορισμούς στην Υγεία, μην ξεχνάτε τους ένστολους που έχουν αναλογία διορισμού 1:1 και φημολογείται ότι συνταξιοδοτούνται 7500, το πολιτικό παιχνίδι Καμμένου που θέλει 5500 διορισμούς ΕΠΟΠ στο στρατό, την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τους διοικητικούς των πανεπιστημίων που υπάγονται στο Υποπαιθ. Κρατήστε μικρό καλάθι συνάδελφοι, θα πέσουν κορμια στο υπουργικό συμβούλιο.Και εφόσον μας έχουν γραμμένους στους μισθούς, μήπως μας γράψουν και στους διορισμούς...Δυστυχώς ισχύει και ο σκόπελος 1:10 στην παιδεία, δεν έχει προσπελαστεί.
Θα είναι εξαιρετικα στενα τα πραγματα.Η Υγεια θα παρει τη μεριδα του λεοντος.Τουλαχιστον να εχουμε γιατρους να μην πεθαινει κοσμος τζαμπα και βερεσε.7.000 για την Παιδεια μου φαινεται εξωφρενικο υπο αυτές τις συνθηκες.Ποσοι είναι οι διαθεσιμοι των ΕΠΑΛ; Δεν μπορω να στειλω μηνυμα αν δεν σβησω τον τιτλο του τοπικ
2500 ειναι των ΕΠΑΛ αλλά κάποιοι είχαν εξαιρεθεί λόγω μεταπτυχιακών, δεύτερου πτυχίου και τριτεκνίας νομίζω.
3500 είναι όσοι θα επαναπροσληφθούν(μέσα και των Επαλ) και αυτοί αφαιρούνται από τους 15000 . Μένουν 11500 για παιδεια , υγεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς . Αυτά με βάση τα όσα έχουν πει οι αρμόδιοι υπουργοί
οι διαθεσιμοι των ΕΠΑΛ για να καταλαβω τι ειδικότητες ειναι? μην μου πει τε κομμωτές -αισθητικοί και εγώ δεν ξέρω τι.δεν υποτιμώ κανέναν αλλά τόσοι εκ/κοι λείπουν απο τα σχολειά.