0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστή άποψη! Να διοριστούν οι διοριστέοι, μην πω να αποζημιωθούν επιπλέον. Να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι διότι δεν πρέπει να γίνουν θυσία στο βωμό του Κυρ. Μητσοτάκη και των τεχνοκρατών της Τρόικα για την αποφυγή της ΄΄χρεωκοπίας΄΄ μας. Χρεωκοπία μας είναι να γκρινιάζουμε γι αυτό. Φυσικά πρέπει να γίνουν επιπλέον και πολλές προσλήψεις, τουλάχιστον όσες οι αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης. Η νέα κυβέρνηση θα είναι υπόλογη σε αντίθετη περίπτωση.Όσο για το νέο τρόπο διορισμών ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να ισορροπήσει στο νέο νόμο όλες τις πλευρές παίρνοντας υπόψη και την απόφαση του ΣτΕ. Καλό θα είναι να κάνει ένα και μοναδικό πίνακα για αναπλήρωση και μόνιμο διορισμό.Δεν υπάρχει εδώ καμία πληροφορία...Να δούμε μέσα στον Απρίλιο τις αποφάσεις για αριθμό διορισμών και το νέο νομοσχέδιο.
Καλό θα είναι να κάνει ένα και μοναδικό πίνακα για αναπλήρωση και μόνιμο διορισμό.δηλαδή να μετράνε και τα διπλάσια των δυσπρόσιτων για μόνιμο διορισμό; συμφωνώ είμαι 5 χρόνια σε δυσπρόσιτα...
Όχι, στο σχολείο δεν είμαστε σε σούπερ-μάρκετ και οι χριστιανικές θεωρήσεις προσωπικά δε με "αγγίζουν". Απλώς για ακόμη μια φορά διαπιστώνω ότι κυριαρχεί η άποψη "ο θάνατός σου - η ζωή μου". Όποιος ανατρέξει σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου θα διαπιστώσει ότι σαφώς και υποστηρίζω ότι πρέπει να διοριστούν οι εναπομείναντες διοριστέοι-και πολλοί ακόμη που υπηρετούν ως αναπληρωτές στη δημόσια εκπαίδευση. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να επαναπροσληφθούν και οι απολυμένοι του δημοσίου. Έτερον-εκάτερον, η μία ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεί την άλλη. Και φυσικά τέτοιου είδους ζητήματα -και ζητούμενα παράλληλα- δε μπορούν να λύνονται μέσω της γκρίνιας του πληκτρολογίου.
Θα γίνει τελικά άρση του διετή αποκλεισμού όπως είχε ειπωθεί εξαρχής; Eπίσης τις προηγούμενες χρονιές από το 2010 και μετά τα απομακρυσμένα σχολεία θα μετρήσουν διπλά;
Οι πίνακες ανοίγουν και ναι ισχύει ότι για τα δυσπρόσιτα θα μετρήσουν διπλά μόνο για φέτος..όσο για διορισμούς προς το παρόν ας ελπίζουν μόνο οι φεκίτες.
Τα μισά να εφαρμοστούν απο αυτά.....πολλοί θα πουν "αντίο εκπαίδευση"!!!Ειλικρινά πόσο πάτο ακόμα να "πιάσει".....και πόσο πια αξίζει ν'ασχολείται κανείς!!!!
Αναρτήθηκε 1/4 βέβαια.. αν είναι αστειάκι τους, σίγουρα κακόγουστο.