0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
oποιος κουραζεται να αλλαξει τοπικ.εγω δε γραφω ουτε για να κουρασω ουτε για να ξεκουρασω ουτε για να γινω αρεστη ουτε αντιπαθης. Παραθετω αυτα που ξερω οπως λεει κι ο τιτλος και ποσως με ενδιαφερει ποιος θα κουραστει και ποιος οχι.Eπαναλαμβανω λοιπον οτι εμαθα πως εκει πανω συζητουν για 2000 μονιμοποιησεις, χωρις να ειναι κατι οριστικο ακομα
Δεν μπορω να σχολιασω γιατι καποιοι που ευαγγελιζονται την αξιοκρατια και καλα κανουν ειναι κι οι πρωτοι που τρεχουν με γνωστους στο υπουργειο για να πετυχουν αυτο που τους βολευει. Αμα θελεις με πμ. Δημοσια δυστυχως δεν λεμε τετοια πια. Ο καθενας κοιταει την παρτη του ακομα και εις βαρος αλλων που ανηκουν στην ιδια κατηγορια με αυτον. Και ας συνεχισουν καποιοι ενω νομιζουν οτι κανουν το σωστο να ψαχνουν πως διαρρευσανε πραγματα που ειπανε. Αφου ειναι σωστα και αξιοκρατικα τι φοβουντε τις διαρροες. Κριμας συναδελφοι. Κριμας. Αντι να ειμαστε μια γροθια ολοι και να βαδιζουμε ολοι μαζι καποιοι επιλεγουν να βαδιζουν μονοι τους εις βαρος αλλων. Οι διαρροες σας δεν προερχονται απο τις ομαδες σας αλλα απο το υπουργειο που τρεχετε σαν αφηνιασμενοι λυκοι αφου μυρισατε αιμα. Τα παραπανω μπορει να ισχυουν και για εμενα.
Kαλημέραεγω πάλι γιατί δεν καταλαβαινω πως κολλαει το σχολιο σου με αυτο που εγραψα;Αν αναφερεσαι σε μενα ξεκαθαρισε το σε παρακαλω γιατι με θιγεις και δε θελω προσωπικα μυνηματα οταν αφηνεις τετοιες αιχμες...τι ειναι αυτα περι χρησιμοποιησης γνωστων για να πετυχουν αυτο που θελουν ; ποιους εννοεις οτι δηθεν ευαγγελιζονται την αξιοκρατια και παραθετεις δικο μου μνμ;
δεν υπάρχει καμμία συζήτηση στο υπουργείο για αυτά τα θέματα, γιατί αφενός δεν υπάρχει σάλιο και το ξέρουν και οι πέτρες στο υπουργείο και αφετέρου έχουν αυτήν την στιγμή πιο άμεσα θέματα προς επίλυση. Δεν θα έγραφα , αλλά αυτά τα μου είπαν σου είπαν του είπαν κουράζουν τον κόσμο και δημιουργούν ψευδαισθήσεις. ΥΠΟΜΟΝΗ. Αυτό μόνο για την ώρα...
ΔΕΝ αναφερομαι σε εσενα συναδελφε. Το μηνυμα σου το παρεθεσα απαντωντας οτι και να ξερει καποιος δεν προκαιται να το πει δημοσια. ΔΕΝ υποννοω τιποτα για εσενα. Συγνωμη αν ληφθηκε ετσι
Μπαλτάς:...προβλέπεται να γίνουν 3000-4000 νέες προσλήψεις σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης, επισημαίνοντας ότι ο καταμερισμός των θέσεων δεν έχει γίνει ακόμη.http://www.esos.gr/arthra/37772/septemvrio-o-dialogos-gia-tin-anadiataxi-toy-harti-tis-anotatis-ekpaideysis
Ελα μωρέ τι ξερει ο Μπαλτάς.... Οι συνάδελφοι που ξερουν είπαν για 1000-2000.
όταν γράφεις την αλήθεια , γράφουν κάτι χθεσινοί ότι ουσία μηδέν. δεν θέλουμε να κοροιδεύουμε , αυτό είναι όλο. βαρεθήκαμε να ακούμε από πολλούς και όχι εδώ στο σάιτ, διάφορες πληροφορίες και ειδήσεις. και καταλαβαίνουμε πότε είναι αβαβά κάτι γιατί γεράσαμε να περιμένουμε να τακτοποιηθούμε ( κυριολεκτικά). για απόλυτο καλό όλων ανάφερα χθες ότι δεν υπάρχει σάλιο και τίποτα μα τίποτα δεν υπάρχει να πούνε για διορισμούς ακόμα. άλλο ιδέες , άλλο πράξεις. και αυτό είναι ουσία. ευχαριστώ όσους με π.μ. συμμερίστηκαν ότι έγραφα χθες.
εγω πάντως ειπα 2000 δεν ειπα 1000- και το ειπα με απογοητευση...γιατι για το 7000 τους ψηφισα.