0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φίλτατε1 ο νόμος 3848 είχε ένα βασικό λάθος. το να μετράει ο μεγαλύτερος βαθμός από ασεπ συγκρίνοντας ανόμοιους ασεπ από άποψη δυσκολίας!2 τώρα το τι βολεύει ή οχι τον καθένα δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο πέρα από τον ίδιο.3 ας ελπίσουμε να έχουμε ένα δίκαιο σύστημα και να αποφύγουμε τις στρεβλώσεις και πάλι.4
Kαλά ΔΕΝ έχεις καθόλου χιούμορ για να ΜΗΝ πώ ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος.........ΕΓΩ ΣΥΝΦΩΝΗΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΕΠ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΕΠτώρα που το έγραψα με κεφαλαία το κατάλαβες ότι συνφωνώ μαζί σου υ.γ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ
Για μενα το πιο σημαντικο ειναι να υπαρχει ένα σταθερο αξιοκρατικό συστημα διορισμων γιατι με τα μεταβατικα πήξαμε ......
...Σύμφωνα και με την απόφαση του ΣτΕ νομίζω πως τα πράγματα θα πάνε σε ένα ( και μόνο ένα ) πίνακα διορισμών. Αυτός θα προκύπτει από γραπτό διαγωνισμό . Στον βαθμό του διαγωνισμού θα υπάρχουν προσαυξήσεις από μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία. Το ποσό μεγάλη προσαύξηση θα έχει κάποιος από την προϋπηρεσία είναι ένα θέμα. Νομίζω εκεί θα υπάρχουν στο μέλλον οι όποιες αλλαγές από υπουργό σε υπουργό.