0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξαναρωτώ Δηλαδή αν θα πάρει, θα πάρει με ασεπ 2008 +προϋπηρεσία; και προϋπηρεσία μέχρι το 2015;άλλωστε το ΣτΕ δεν ακυρωνει τις προσαυξήσεις από προϋπηρεσία...
Η απόφαση του ΣτΕ μιλάει για επιτυχία μόνο 08 ή μπορεί να εφαρμοστεί και από το `1998 και μετά; δηλαδή έγραψα στο ασεπ 06 70 π.χ, κι εσύ 70 στον ασεπ του 2000, λέω ένα παράδειγμα...κι έχω 50 μήνες προϋπηρεσία κι έχεις 40 και αυτά αθροίζονται....έτσι θα το κάνει;
ο στε δεν αναφέρεται μονο στο 08.
..και η προϋπηρεσία πως θα πριμοδοτηθεί; διότι εντάξει η επίδοση καλή και άγια αποκτάται με διάβασμα και κόπο, αλλά και η προϋπηρεσία; πως θα πριμοδοτηθεί; αλά Διαμαντοπούλου, μέχρι 16, 80; αδικία δεν είναι; βόγκιξε ο κόσμος να την μαζέψει ...τί να πω πάλι μπάχαλο θα γίνει...
...κα κάτι ακόμα...πόσο νομικά στέκει ( ας αφήσουμε την ηθική πλευρά), για τους πίνακες αναπληρωτων να μετράνε ΚΑΙ του 06 τα μόρι έστω και μισά, ενώ σε σύστημα διορισμών να μην μετράνε καθόλου; δηλαδή για παράδειγμα στους επιτυχόντες του 06 τι θα πουνε; είσαι καλός και μετράνε τα μορια σου ενώ για μόνιμο διορισμό είσαι ανεπαρκής; ....δεν στέκει...φοβάμαι ότι θα τα κάνουν μπάχαλο...δεν το γνωρίζουν καλά το θέμα...
faz τί είπε ο Κουράκης ακριβώς στο ραδιόφωνο;
Αποψη μου......ο νόμος που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο 3848 ,αυτός αναφέρει επιτυχία του 06 και 08 ,ο Κουράκης όταν εννοεί επιτυχόντες του 08 εννοεί τους φεκίτες, η προυπηρεσία σε ένα γρήγορο μεταβατικο θα μοριοδοτηθεί περισσότερο απο την κλιμακωση της Διαμαντοπούλου,σύμφωνα με το ΣΤΕ δεν μπορεί να διοριστεί πλέον κανείς χωρίς Ασεπ οταν υπαρχουν επιτυχόντες στο κλαδο,εν αντιθεσει των δασκάλων,ενεργοί ασέπ είναι αυτή που υπάρχουν στο πίνακα αναπληρωτων, με τη βαρύτητα που είναι ,αλλοι έχουν 06 δια 2 ,αλλοι του 08 και άλλοι και τους δύο....ΑΠΟΨΗ μου....
Γνωμη μου..ο 3848 αναφερει " ....οσοι συγκεντρωσαν την βαθμολογικη ββαση σε αυτόν (εννοει καινουριο ΑΣΕΠ) και σε έναν τουλαχιστον από τους 2 προηγουμενους (06,08).Αφου δεν εγινε, καινούριος θεωρείται 0 08 και οι δυο προηγούμενοι 06,04.