0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με δεδομένο την κατάργηση του γραπτού ΑΣΕΠ.
Σε τι διαφέρουν οι 140 από τους υπόλοιπους διοριστέους;
Δυστηχώς αυτό είναι αλήθεια. Το σύστημα το ξέρουν εδώ και εβδομάδες, βάσει Στε. Δεν το ανακοίνωνουν για να μην παραιτηθούμε όλοι εμείς με τις μεγάλες προυπηρεσίες, χωρίς ΑΣΕΠ απο το αναπληρωτιλίκι και να βγει η χρονιά.
Είμαι και ιδεολογικα και συναισθηματικα και ψυχικα και σωματικά εναντίον του ΑΣΕΠ. Αλλά μη έχοντας επιλογή (π.χ επαρκείς ώρες ΠΔΣ μόλις 28 χλμ από το σπίτι μου) εδωσα (και περασα) 3 φορες σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει για πολλούς συναδέλφους. Τις 2 από τις 3 φορές έδωσα χωρίς να κοιμάμαι για πάνω από 2 ώρες την ημέρα για μηνες. Δεν λέω ότι άξιζε. Αλλά όταν για κάποιους το αν θα δουλεύουν είναι θέμα επιβίωσης χρειάζεται λίγη περισσότερη περισκεψη στο τι λέμε.
δεν ισχύει αυτό γιατί αν δεν δικαιώσουν τις μεγάλες προϋπηρεσίες θα το βρουν μπροστά τους την επόμενη χρονιά που δεν θα θέλει να πηγαίνει κανένας για αναπληρωτής χωρίς την προοπτική δικαίωσης της προϋπηρεσίας τους και του κόπου του Κι αν ακόμα πάρει ως αναπληρωτές επιτυχόντες ασεπ θα υπάρχουν και αρνήσεις μεταξύ των επιτυχόντων(για λόγους οικονομικούς,κοινωνικούς,οικογενειακούς) και τότε θα κληθούν και αυτοί που δεν έχουν ασεπ (π.χ πίνακας γ) να μπαλώσουν τρύπες....Κι αν αυτούς δεν τους δικαιώσει θα είναι ένα πολύ αχάριστο κράτος σε αυτούς που έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες και που είναι απτό τεκμήριο της στήριξης στο σύστημα όλα αυτά τα χρόνια και εφ' εξής...
Ήμουν ιδεολογικά κατά του ΑΣΕΠ. Ξέρετε δεν είχαμε όλοι την άνεση χρόνου να διαβάσουμε. Κατα την διάρκεια του τελευταίου ΑΣΕΠ είχα 15 ώρες ΠΔΣ 28χλμ μακριά απο το σπίτι μου. Πού να βρεθεί χρόνος; Δεν είμασταν αργόσχολοι παπαγάλοι του ΑΣΕΠ.
Περιμένουν τον αναδρομικό διορισμό τους από το διοικητικό εφετείο και όχι την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης για άμεση απορρόφηση.