0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ πρέπει να διαγράφει όλη η προϋπηρεσία όσων ξεκίνησαν να δουλεύουν χωρίς να έχουν επιτυχία(βλέπε 13 χρόνια προϋπηρεσία άλλα επιτυχία μόνο στον ΑΣΕΠ 2006 , χτίσαμε τα σχολεία μέσω ΠΔΣ και περίσσια effeminacy ). Επίσης για όσους προήλθε από τον πινάκα Γ χωρίς να έχουν ούτε μια επιτυχία σε τόσους ΑΣΕΠ να διαγράφεται επίσης η προϋπηρεσία. Δηλαδή εντάξει σας έδωσε το κράτος την ευκαιρία να δουλέψετε αλλά ο ΑΣΕΠ δυστυχώς σας έβγαλε ακατάλληλους τι άλλο να πούμε; Είπαμε η δουλειά του γραπτού ΑΣΕΠ είναι (όσο δεν έχει καταργηθεί) να βγάζει τους ακατάλληλους όχι τους καλύτερους.
Και εξετάσεις μόνο στο γνωστικό αντικείμενο για όλους ( δε θα προηγούνται οσοι εχουν παιδαγωγική επάρκεια- εγω έχω-), ολες οι ερωτήσεις πολλαπλης επιλογής που θα τα βαθμολογούν τα scanner και όχι άνθρωποι, για αντικειμενικά αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα δε θα το αμφισβητήσει κανένας μιας και θα ανακοινωνονται την επόμενη ημέρα οι σωστές απαντήσεις. Άντε να δούμε τώρα ποιος θα διαφωνήσει και γιατι;
Σκέψη Νο1: Να δίνουν όλοι ΑΣΕΠ, μόνιμοι και μη, κάθε 3-4 χρόνια.Έτσι, θα έμεναν στην εκπαίδευση οι καταλληλότεροι καλύτεροι και θα είχαμε νέους και νέες με υψηλό IQ και κριτική σκέψη. Δηλαδή ευφυείς και ελεύθερους ανθρώπους.Σκέψη Νο2: Οι διορισμοί να γίνονται με λοταρία έτσι ώστε να έχουν βάσιμες ελπίδες στο όνειρο της μονιμοποίησης όλοι και όλες, με προϋπηρεσία ή χωρίς, νέοι και παλαίουρες. Σκέψη Νο3: Όπως στις φιλελεύθερες οικονομίες οι αγορές αυτορυθμίζονται, έτσι και στην εκπαίδευση να αφήσουμε (σε μια σχολική αυλή αντί παλαίστρας) τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να αυτορυθμήσουν τα θέματα τους. Summus jus, summa injuria!Το θέρος καταφτάνει. Μαζί του και τα όνειρα!Ξόδεψες πολύ φαιά ουσία για να σκεφτείς όλα αυτά.