0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα ο Πιλάλης και ο Κουράκης δε θα υποκύψουν σε πιέσεις διαφόρων και θα συμφωνήσουν μαζί σου, να μοριοδοτείται δηλαδή οποιοσδήποτε ΑΣΕΠ και όχι μόνο του 08.
Το πτυχιο των ΠΕ01.02,03,04,05,06,07,11,60 και 70 θεωρείται ότι παρέχει παιδαγωγική επάρκεια και όλοι διαγωνίζονται στα ισα. Στους υπολοιπους κλαδους (τους μη καθηγητικους) οσοι εχουν επαρκεις (ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ) προηγουνται στους διορισμους και επονται οσοι δεν εχουν. π.χ: αν εσυ δεν εχεις επαρκεια και γραψεις 95 στα 100 και εγω έχω και γραψω απλα τη βάση, θα προηγηθώ ΕΓΩ και στους διορισμους και στον πινακα των αναπληρωτων.
Η γνώση, ακόμη και η άριστη γνώση ενός αντικειμένου, δεν εξασφαλίζει την γνώση του πώς να διδαξεις το αντικείμενο αυτό. Η παιδαγωγική επαρκεια «εξασφαλίζει» το πώς άσχετα με το τι.
πως; 1 μόριο ο μήνας π.χ;
επειδη φετος παιρνω το πολυποθητο χαρτι της "παιδαγωγικης επαρκειας" και επειδη δεν ξερω ποσα χρονια διδασκεις...εγω 17....θελω να σου πω πως το καθηγητιλικι μαθαινεται μεσα στην ταξη...και οχι σε μια ΑΣΠΑΙΤΕ 6 μηνου με σουρεαλιστικο προγραμμα σπουδων....ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΝΑ
Σωστό και σύμφωνο , αυτο όμως δεν πρέπει να λειτουργεί αποτρεπτικά απο το να εμπλακεί κάποιος που θελει με την εκπαίδευση. Δε σημαίνει οτι κάποιος δεν ειναι ικανός επειδη δεν εχει ουτε ένα μόριο προϋπηρεσίας αλλα ουτε και τη δυνατότητα απόκτησης του.
αντικειμενικά εσύ, τυπικά εγώ και δουλεύω.
Το πολυ 0,2 μορια/μηνα και ταβανι τα 15 μορια απο προυπηρεσια εαν θελουμε να μην αλλοιωνεται η γραπτη δοκιμασια
εσύ το πας να μην μετράει καθόλου....πλήρης υποβάθμιση....