0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλα ονειρεψου..θα ξυπνησεις σε λιγα 24ωρα
Το πολυ 0,2 μορια/μηνα και ταβανι τα 15 μορια απο προυπηρεσια εαν θελουμε να μην αλλοιωνεται η γραπτη δοκιμασια
Ξεχνας τον 3848 ταβανακι 16 μορια ειχε...
φυσικα και οχι φιλε pasas...με τιποτε δεν εννοουσα αυτο....υπαρχει χωρος κενος να δουλεψουν οσοι δουλευουν τωρα επι 4. αρκει να ξυπνησουμε καποια στιγμη και να μαθουμε να διεκδικουμε σαν μια γροθια σαν ενας κλαδος. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.....γιατι αυτο που γινεται τωρα θυμιζει θλιβερα απομειναρια ενος στρατου που ηττηθηκε, και διασκορπιστικε σε ομαδουλες, καθε μια απο τις οποιες ψαχνει την σωτηρια της.
Και κάτι αλλο που είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες , το ΣΤΕ ναι μεν είπε οτι για να διοριστεις πλέον θες ασεπ , ναι μεν η προυπηρεσια δε μπορεί να ειναι η βαση διορισμού λόγο πολλών υπόπτων αποκτήσεων ΑΛΛΑ μπορεί να προσμετρηθεί ανεξάρτητα απο το πως προήλθε μαζί με το βαθμό ασεπ... Εγω αυτα εχω καταλάβει ως ττώρα.
ρητορικη ερωτηση.....εχω 15 χρονια προυπηρεσια γραφω 95 στα 100 αλλα δεν εχω "παιδαγωγικη επαρκεια". εχεις 1 χρονο προυπηρεσια γραφεις 60 στα 100 αλλα εχεις παιδαγωγικη επαρκεια....ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ....ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗΣ??
επειδη φετος παιρνω το πολυποθητο χαρτι της "παιδαγωγικης επαρκειας" και επειδη δεν ξερω ποσα χρονια διδασκεις...εγω 17....θελω να σου πω πως το καθηγητιλικι μαθαινεται μεσα στην ταξη...και οχι σε μια ΑΣΠΑΙΤΕ 6 μηνου με σουρεαλιστικο προγραμμα σπουδων....ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΝΑ
Σε όλα τα επαγγέλματα είναι γενικά αποδεκτό ότι πρώτα σπουδάζουμε το επάγγελμά μας και μετά το εξασκούμε. Η θεωρητική γνώση έχει πολλά να προσφέρει, όπως και η εμπειρία. Προσωπικά η εμπειρία μου στην τάξη δεν είναι μεγάλη, αλλά τα περισσότερα που κατόρθωσα να μάθω σε αυτό το σουρεαλιστικό 6μηνο της ΑΣΠΑΙΤΕ τα έχω εφαρμόσει άλλα με περισσότερη και άλλα με λιγότερη επιτυχία, ανάλογα με τη δεκτικότητα των μαθητών. Και θεωρώ ότι θα τα πάω πολύ καλύτερα αν κάθε χρόνο καταφέρνω να εφαρμόζω όλο και περισσότερα από αυτά που έμαθα. Το αν θα σε πιάσει τρέμουλο ή όχι και το αν θα καταλάβεις και το αν θα εφαρμόσεις όσα έμαθες στην ΑΣΠΑΙΤΕ εξαρτάται από το πόσο αγαπάς την εκπαίδευση και πόσο θέλεις να ασχοληθείς.Θεωρώ λοιπόν ότι η παιδαγωγική επάρκεια πρέπει να προτάσσεται στο νέο σύστημα διορισμών ώστε τα σχολεία να έχουν περισσότερο επαγγελαμτίες εκπαιδευτικούς, όχι επειδή έμαθαν τα πάντα σε μία ΑΣΠΑΙΤΕ, όχι επειδή έμαθαν τα πάντα σε ένα πανεπιστήμιο, αλλά γιατί πραγματικά θέλησαν να ασχοληθούν σοβαρά με την εκπαίδευση!