0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα αν δεν έχεις επιτυχία 2008 μηδενίζονται τα υπόλοιπα. Έτσι λέει το ΣΤΕ, πάνω στη λογική αδυναμίας σύγκρισης επιδόσεων και αυτό θα γίνεται από εδώ και εμπρός για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο εκάστοτε διαγωνισμός θα μηδενίζει το κοντέρ. Αυτό λέει στην ουσία και ο ν. Αρσένη και Διαμαντοπούλου. Ακόμη και αν πετύχει η δική σου προσφυγή πιθανόν να είναι ευάλωτη από αυτή των επόμενων του 2008. Επίσης αν πετύχει πάλι πιθανόν να αφορά μόνο εσένα. Δεν ξέρω, δες τον δικηγόρο σου για πιο αναλυτικά.
Πού το λέει αυτό το ΣτΕ; Γιατί ο δικηγόρος άλλα ισχυρίζεται. Η Διαμαντοπούλου έλεγε ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε τον καλύτερο βαθμό από τον διαγωνισμό του 2006 ή του 2008.
Παρομοίως...Καλό διορισμό για τα προσόντα σου, χωρίς την παραμικρή ειρωνεία.Δεν μπορώ να ευχηθώ το ίδιο για την δικαστική απόφαση. Μάλλον εγώ και οι δικοί μου θα την προσβάλουμε νομικά αν επηρεάσει την Ειδική.
Για το πως αποκτούσαν κάποιοι προυπηρεσία στην Ειδκή.Κάποτε ήταν δύο εν δυνάμει εκπαιδευτικοί. (Ετος 2006) Ο ένας δούλεψε " Κύριος οίδε" πως, σε σχολείο της ειδικής, προυπηρεσία που εμφανίσθηκε το επόμενο έτος και όταν ρωτήθηκε πως την απέκτησε, απάντησε ότι πήγε σε νησί, ενώ κανένας διορισμός δεν είχε γίνει σε νησί από τον πίνακα των αναπληρωτών, πόσο μάλλον για κάποιον που δεν είχε προυπηρεσία. Δούλεψε και την επόμενη χρονιά και πήρε και άλλη προυπηρεσία. Ο δεύτερος μπήκε κι αυτός στον πίνακα μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ και δούλεψε ως ωρομίσθιος.Ο πρώτος διορίσθηκε το αμέσως επόμενο έτος με ελάχιστη προυπηρεσία, ως "τριανταμηνίτης", ναι όπως το ακούσατε, αφού είχε διορισθεί το 40%, μετά από ΑΣΕΠ. Αποτέλεσμα ο πρώτος είναι μόνιμος ήδη 8 χρόνια στην Ειδική, λόγω προυπηρεσίας και ο δεύτερος διεκδικεί το δίκιο του δικαστικά γιατί του "έφαγαν" τη θέση το 40% και οι μαιμούδες τριανταμηνίτες.
Δεν πρέπει να είπε ψέματα! Στα νησάκια του πελάγους συνέβησαν πολλά. Αυτό μου εκμυστηρεύτηκε συνάδελφος που κατάγεται ένα από αυτά. Η δουλειά έτσι γινόταν. Έπαιρναν ώρες μέσω γνωριμιών και την επόμενη χρονιά αποχαιρετούσαν τον πίνακα μηδενικής και βγαίναν στον αφρό...ανάλογα με την ειδικότητα και τις ανάγκες, πολλοί από αυτούς είναι τώρα διορισμένοι. Η καλή μας ΟΛΜΕ όλα αυτά τα χρόνια τι έκανε;
δεν σου την είπε όλη την αλήθεια ο συνάδελφος, διότι εμένα μου είπε άλλος συνάδελφος που διορίστηκε με ασεπ και ξεκίνησε με πδσ πως στο νησί όπου ήταν (Πάρος) δεν υπήρχε άλλος φυσικός και φυσικά κανένας άλλος δεν πήγαινε για τόσες λίγες ώρες αφήνοντας πίσω το σπίτι του για 10 ώρες την εβδομάδα, που πότε θα τον πλήρωναν κλπ....και για λίγους μήνες....τι να κάνω,μου έλεγε, να απολογηθώ επειδή ήμουν μόνιμος κάτοικος στο συγκεκριμένο νησί και πήγαινα ενώ οι άλλοι δεν πήγαιναν....τώρα που ήλθε η ώρα της συγκομιδής των κόπων όσων έτρεχαν και μπάλωναν τρύπες....κάποιοι κανιβαλίζουν....δικαίωση των κόπων μας....
μπορείς να παραθέσεις το μέρος της απόφασης του ΣΤΕ που λέει αυτό για τους επιτυχόντες του 2008?
Aυτό που θέλω να τονίσω ότι πήγε αναπληρώτρια στην Ειδική χωρίς προυπηρεσία και χωρίς να ανακοινωθεί από το Υπουργείο ότι τη στέλνει εκεί. Στην Ειδική τότε, οι Δ/ντές έπαιρναν όποιον ήθελαν. Οι διορισμοί δε γίνονταν από κανέναν πίνακα.