0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Περιγράφεις τώρα το 24μηνο. Η απλή επιτυχία έχει καταδικαστεί από το ΣτΕ.
ΠΕΣΤΑ ΜICKLAND ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
αναλύσεις επί αναλύσεων. τα πράγματα είναι όπως έχω γράψει αρκετές φορές , πολύ πιο απλά. τι θέλουμε; ΑΣΕΠ για να είμαστε κοντά στο ΣΤΕ. Τί άλλο; να μην κατατρέψουμε παλιότερους επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Τι άλλο; Να μην αδικήσουμε και όσους έτρεχαν από δω και από κει τόσα χρόνια. Τι άλλο; Να μην μαζεύουμε και πολύ άχρηστη χαρτούρα γιατί δεν μας παίρνει ο χρόνος για τέτοια. Ε ακόμα να βρείτε την λύση στον υποτιθέμενο γρίφο; Ούτε καν θα μπει κανείς στον κόπο να γράψει κάτι ολοκληρωτικά καινούριο. Τροποποιημένος 3848, με αλλαγή πιθανώς στην μοριοδότηση της προυπηρεσίας και πιθανά χωρίς την χαρτούρα για υπολογιστές , ξένες γλώσσες κλπ. 'Ετσι το νομίζω. χαίρετε.
το σύστημα με τις προυπηρεσίες εχει και αλλα προβλήματα, πολλοί θα είχαν προυπηρεσίες ή μεγαλύτερες προυπηρεσίες αν ο τρόπος απόκτησης προυπηρεσίας δεν ήταν αντιθετη με την ισοτητητα και την αξιοκρατία, άρα πιθανά δεν φτάνει να βγουν εκτος οι βυσματικες προυπηρεσίες αλλα θα πρέπει να υπολογιστούν υπερ εκείνων που τις στερήθηκαν.
Οκ καλές οι υποθέσεις που κάνουμε εδώ αλλά έχω μια πρακτική απορία.Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαγγείλει ότι θα μοριοδοτήσει μόνο ή με πολύμεγάλη βαρύτητα την προυπηρεσία, αν όντως το κάνει αγνοώντας το ΣΤΕ, πως μπορεί κάποιος να το σταματήσει; Όχι σε 2,3,4 χρόνια αλλά μέσα στο καλοκαίρι.Αν κάποιος έχει νομικές γνώσεις ή έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο,καλό θα ήταν να γράψει την άποψη του. Γιατί αν δεν έχει λόγο για να μην παρανομήσει,μάλλον θα το αγνοήσει κανονικά το ΣΤΕ.
δε νομίζω οτι θα το κάνουν γιατί οι του 2008 θα ξανα προσφύγουν θα ξανα δικαιωθούν (100%) και την επόμενη φορά θα ζητήσουν και απολύσεις για να μην παίζουν, οπότε δε νομίζω