0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι εκτός πινάκων δεν έχουν να περιμένουν τίποτε....απλώς σαν ανέκδοτο ακούγεται όλο αυτό και σαν εμπαιγμός....Ακόμα κι αν με ένα μαγικό τρόπο σβήνονταν όλοι όσοι έχουν προϋπηρεσίες στους πίνακες και κατέβαιναν να δώσουν ασεπ όλοι οι εκτός, οι θέσεις που προαναγγέλθηκαν για εφέτος (3000 σε όλο το ΥΠΕΠΘ) είναι τόσο λίγες που δεν έχουν καμία ελπίδα, πόσο μάλλον αν αθροιστούν με τους παλιούς αναπληρωτές....Τι τους περιμένει; στην καλύτερη ό,τι και εμάς πριν 9 ή 7 χρόνια όταν πρωτοδώσαμε ασεπ, δηλαδή ένα ωρομισθιλίκι ή αναπληρωτηλίκι...και αν το δεχθούν κι αυτό... Διότι ας μην νομίζουν ό,τι θα πάνε να εργασθούν στην Αττική ή στην ηπειρωτική Ελλάδα (αν κρίνω από φουρνιές νεώτερών μου με τους οποίους κάνω τα τελευταία 8 χρόνια αιτήσεις κάθε καλοκαίρι στις δδε για ωρομίσθιος ή αναπληρωτής), αλλά τους περιμένει ξερόνησο ή ραχούλα....πράγμα που σημαίνει πως και να τους καλέσουν δεν θα πάνε ή δεν θα τους καλέσουν απλούστατα,επειδή δεν θα βάλουν ναι σε όλα....
Το ΣτΕ μιλά για την υπάρχουσα προσαύξηση: 1χρόνος =1 μόριοΣτο διαγωνισμό του 2008 από τους 3271 επιτυχόντες 16 άτομα είχαν προαύξηση προϋπηρεσίας 3-5 μόρια, 26 άτομα 2-2,5 μόρια... Αν γίνει αυτό που εσείς θέλετε, η προϋπ θα γίνει αποκλειστικός τρόπος διορισμού.Δέχεστε να συνταχθούν πίνακες αναπληρωτών για φέτος, έστω και με αυτή τη πρασαύξηση, δηλ επιτυχόντες 2008 και προσαύξηση 1 μόριο το χρόνο για να φανεί ότι υπάρχει εποπτεία ασεπ;;;;
να το δώσουν τότε... αν και νομίζω οτι οι περισσότεροι δε θα θέλατε να γίνει κάτι τέτοιο..
δεν ξέρω τι θέλουμε οι περισσότεροι το σίγουρο είναι πως οι νέοι άμα δουν τους πενιχρούς αριθμούς στις προσλήψεις θα το σκεφτούν δυο και τρεις φορές για να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία και συναγωνιζόμενοι χιλιάδες παλιούς κι ακόμα τόσους στους πίνακες αναπληρωτών....
Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις έναν άνεργο....
αν ξέρατε αυτά που έμαθα εγώ χτες ....
εγώ δεν κατάλαβα τι θα ισχύει στη β/θμια για όσους είναι στην ειδική με την προύπηρεσία ?? ::)για πρωτοβαθμια το λεει με σαφήνεια
Σημασια εχει να εξασφαλιστει η εργασια σε εμας που δουλευαμε τοσα χρονια σαν μονιμοι-αναπληρωτες..Ευτυχως η κυβερνηση το καταλαβαινει αυτο..Λογικες συναδελφων που μας εποφθαλμιουν ειναι απαραδεκτες και θα ελεγα οτι με τετοια νοοτροπια τους αξιζει η ανεργια