0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε μπορεί κανείς να μου το βγάλει απο το μυαλό ότι ζούμε μια μούφα...και καλά δεν έχουμε λεφτά για την παιδεία...λιγοστεύουν οι πιστώσεις...ώστε να δούμε το θαύμα και να το παρουσιάσουν ως πολιτική επιτυχία..είμαι εκτός θέματος αλλα κάτι μου μυρίζει, πολιτική είναι και μακάρι να βγώ αληθινός, ορμώμενος επειδή μόλις τώρα άκουσα τον μάγκα για εμένα ( το λέω και το εννοώ, μακάρι να τον είχαμε και αυτόν και τον
evangelia 77, να δούμε αν προλάβουν τον τρόπο διορισμού να τον ενσωματώσουν στο νομοσχέδιο για την παιδεία που πιστεύω ότι θα ψηφιστεί μέσα Ιουνίου. Δεν είναι όμως το πιο πιθανό σενάριο...Θα ζήσουμε τις επόμενες μέρες σενάρια τρόμου και καταστροφής του σύμπαντος. Νομίζω όμως ότι έχουν συμφωνήσει και όλα γίνονται για να δεχτούν την συμφωνία πάνω από όλα οι Ευρωπαίοι πολίτες. Οι ψηφοφόροι τους...
Πανω σε αυτα που λετε. Προσωπικη μου αποψη οτι δεν πρεπει κανενας χωρις παιδαγωγικο να μπορει να δινει ασεπ .τωρα το τι αναγνωριζει η ελληνικη νομοθεσια ως παιδαγωγικη καταρτιση ειναι αλλο θεμα.
Ποιο θεωρείς πιθανό σενάριο? Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη διάθεση/ προθυμία να απαντήσεις.
Τι είναι ο ΑΣΕΠ;
κι εσύ δεν ξέρεις;
http://www.dikaiologitika.gr/images/fek-ekab-asep.pdf Αυτο ειναι το φεκ της προυκυρηξης για τα εκαβ που εγινε προσφατα Μολις το 40% των θεσεων(75 απο τις 186) ειναι για οσους εχουν εμπειρια(προυπηρεσια) , οι υπολοιποι εχουν τα προσοντα χωρις πρυπηρεσια ή ειναι πολυτεκνοι. "Τωρα τι συγκρινουμε ΕΚΑ