0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχει σημασία τι θέλει ο καθένας μας, αλλά ποιό θα ήταν το στοιχειώδες δίκιο.
Από συζήτηση σε ομάδα του F/
έχεις δει πολλά; και τώρα τι θες; να τα πάρεις όλα σβάρνα; ξερά χλωρά όλα σε ένα τσουβάλι; δεν κατάλαβα μαζί τα δουλέψαμε τα δυσπρόσιτα; φέτος είμαι σε δυσπρόσιτο 3 μαθηματικοί πλήρους , ήτοι του 1000άρικου,παραιτήθηκαν....να δούμε τι κίνητρο θα βρεις να τους δώσεις για να κατεβούν κάτω στα ξερόνησα...αυτά τα έχεις δει μέσα στα τόσα πολλά; πραγματικά αναρωτιέμαι έχετε μερικοί που τα γράφετε αυτά πάρει μυρωδιά από δυσπρόσιτα και συνθήκες επιβίωσης για οικογενειάρχες εκπαιδευτικούς με υποχρεώσεις και έξοδα να τρέχουν που τους λέτε να μην μετράνε και τα δυσπρόσιτα διπλά-η μόνη διοικητική πράξη του κράτους -εργοδότη επιβράβευση για όσους τρέχουν και μπαλώνουν τρύπες...με τέτοιες αντιλήψεις θέλετε να διοριστείτε; καμαρώστε ανθρωποφαγία...
τι θα πει 60-40 με ανοιχτούς πίνακες;
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Π. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 75 ΚΑΙ ΣΤΟΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ 60 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.. ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ"..
Πες τα portokali. Όταν κάποιοι φύλαγαν Θερμοπύλες, κάποιοι άλλοι φύλαγαν... τα σπίτια τους!
Ας σταματήσουμε αυτή την καραμέλα με τις Θερμοπύλες και την προσφορά. Δεν έκανε κανένας μας ψυχικό, ανάγκη από εργασία έχει όποιος εργάζεται ως αναπληρωτής. Κι αυτός που πήγε πινέζα δε πήγε για να προσφέρει, πήγε γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει και δε μπορούσε να δουλέψει πλησιέστερα στο σπίτι του. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.