0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πόσες θέσεις διορισμών έφαγαν αυτοί το ξεχάσαμε?
Oόχι βέβαια αφού τότε κάποιοι από εμάς κάναμε ότι ήταν δυνατό να ανατρέψουμε εκείνη την απόφαση. Το καταραμένο ΣτΕ στο οποίο κάναμε προσφυγή, δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Ήρθε πέντε χρόνια μετά, ακριβώς ανάμεσα στην αλλαγή της εξουσίας και έβαλε τα πράγματα στην σωστή σειρά. Έστω τυχαίο.Αυτό που θέλω να πω στην περίπτωση του αιρετού Μπράτη είναι το εξής. Γιατί επιλεκτικά ο αιρετός αφήνει να διαρρεύσει μόνο η πρόθεση για την προϋπηρεσία στα ιδιωτικά; Γιατί δεν λέει ολόκληρη την αλήθεια; Πως εγώ θα ξεσηκωθώ χωρίς να γνωρίζω την ολοκληρωμένη πρόταση του υπουργείου; Εγώ τον αιρετό φοβάμαι!
Το ακουσατε το αλλο;; Θα διδασκουν οι φανταροι στα σχολεια...Ωρε με τι σουργελο εχουμε μπλεξει..
δεν ήταν καθόλου τυχαία η απόφαση του στε, εξυπερετούσε τα συμφέροντα της απερχόμενης κυβέρνησης για να δημιουργεί εμπόδια στην τώρα.
ποια η διαφορά εθελοντών αναπληρωτών επί λοβερδου με τα σημερινά στρατιωτών αναπληρωτών? καμία. το ίδιο νόμισμα.
Σεβαστές όλες οι απόψεις fys98...δεν μπορούμε πάντως να το αποδείξουμε με την μεθοδολογία της επιστήμης μας Για τους συναδέλφους που αδικήθηκαν λίγη σημασία έχει η όποια πολιτική πρόθεση. Για το θέμα μας τώρα και την επιτροπή του υπουργείου, έχω την εντύπωση ότι οι συνδικαλιστές είναι αυτοί που οργίασαν με παράλογες προτάσεις και νομικά απορριπτέες.