0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα...όπως υπάρχει ταβάνι στην προυπηρεσία υπάρχει και μέγιστος βαθμός στον ασέπ ανα ειδικότητα,δεν είναι το ίδιο το 75 με το 56!!!!!!
Αν αληθεύει το παρακάτω...Για τα δυσπρόσιτα: Πάνω στα παραπάνω ζητήματα, ο κ. Πιλάλης απάντησε ότι το Πολυνομοσχέδιο προβλέπει άνοιγμα των πινάκων και προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών από το ’10 και μετά, αλλά επέμεινε, αγνοώντας τα επιχειρήματα που πρόβαλαν οι συμμετέχοντες ότι ΔΕΝ θα υπολογίζεται στο διπλάσιο η υπηρέτηση σε δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες.http://xenesglosses.eu/2015/06/ti-eipothike-se-synantisi-anapliroton/
ναι αλλα υπαρχει και το 55 και το 56 και το 57 και μαλιστα είναι επιτυχόντες και συμφωνα με το ΣτΕ προτάσσονται εναντι των αλλων χωρις ΑΣΕΠ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν πολλές πρόσφυγες ....
καλα με τον ΑΣΕΠ αλλα συμφωνα με την αποφαση του ΣτΕ δεν μπορει η προϋπηρεσία να περασει τον βαθμο του ΑΣΕΠ.
Στους πίνακές αναπληρωτών δεν πρέπει να μπουν οι έχοντες προυπηρεσία σε ιδιωτικά και σδε!Όλα αυτά τα χρόνια διαβάζαμε για τον ΑΣΕΠ ενώ θα μπορούσαμε να δουλεύουμε σε ιδιωτικά σχολεία της πόλης μας ανέξοδα χωρίς να μας κουράσει ο ΑΣΕΠ και χωρίς να περιπλανιόμαστε ως ωρομίσθιοι και αναπληρωτές σε βουνά και νησιά!!