0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία..Για λύσε μου μια απορία.Συνάδελφοι σου με 12 χρόνια υπηρεσία και ΧΩΡΙΣ ασεπ είναι δίκαιο να μπουν φέτος στους πίνακες και να έχουν την απόλυτη προτεραιότητα σε αναπλήρωση και διορισμούς αργότερα;
σε ποιον αναφέρεσαι;; δεν με αγγίζει καθόλου αυτό με τους ΑΣΕΠ και μάλιστα σε π.μ. που μου έστειλαν απάντησα ότι είναι τεκμηριωμένο νομικά αυτό με τον αποκλεισμό των προηγουμένων ΑΣΕΠ. το έγραψα και εδώ. αλλά δεν μου ακούγεται καλά πως να το κάνουμε. επειδή απάντησες μετά από εμένα και ένιωσα έκπληξη....
πάντως ο Μπράτης μια χαρά τα καταφέρνει.....μας στρέφει εναντίον των ιδιωτικών και δε βλέπουμε ότι αυτό που πετυχαίνει είναι να διορίσει τη κόρη του: και σούπερ ΑΣΕΠ 08 έχει και σούπερ προυπηρεσία έχει. αυτό το θέμα ότι ένας από την επιτροπή διορισμού έχει κόρη αδιόριστη και προσπαθεί να την διορίσει δεν είναι αντιδεοντολογικό;εσείς συνεχίστε να τα βάζετε με τους ιδιωτικούς και αφήστε το Μπράτη να τακτοποιεί τη κόρη του.
Η κορη του Μπρατη εχει 2 επιτυχιες ΑΣΕΠ και προυπηρεσια βυσματικα; Οχι βεβαια Δεν νομιζω οτι την τακτοποιει αλλα το παλευει αξιοκρατικα η κοπελα. Οι περισσοτεροι ιδιωτικοι ομως ή σπιτακι τους δουλευαν ή μακρια λογω γνωστου. Και δεν καταλαβα και γω δουλευω με ενσημα και ΙΚΑ σε φρονιστηριο και θελω και η δικη μου προυπηρεσια να αναγνωριστει
απαραιτητη προυποθεση θα ειναι η επιτυχια ΑΣΕΠ Δεν τα μετεφερε σωστα ο Μπρατης