0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μου επιτρεψεις ομως και εγω να εχω αποψη για την ΠΔΣ καθως οι ''παρενεργειες'' της ''διαβρωνουν'' τον αγωνα μου.Στον κλαδο μου η σειρα μας στον πινακα καθοριζεται και με βαση τον τριτο δεκαδικο μετα την υποδιαστολη {ναι, και στον τριτο δεκαδικο}. Αυτος που ειχε εστω και 2 ωρες την εβδομαδα ολο το χρονο επαιρνε περιπου δυο μορια (2.000). Πολλοι, παρα πολλοι δεν ειχαν μονο 2 και 4 ωρες αλλα και 6 και 8 και εφθαναν μεχρι τις δεκα!!! (ας μην κανουμε νυξη και για το δπλασιασμο σε δυσπροσιτα). Εχω παραδειγμα κυριας που επαιρνε πδσ σε ομορο νομο (σκεψου, ολοκληρος νομος και δεν υπηρχε συναδελφος, ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! )
Ξαναγραφω συνελθετε! Θα κατεβαζε προταση διορισμων το υπουργειο εφοσον δεν ηταν νομικα καλυμενο? Πιστευετε οτι δεν εχει ερωτηθει το νομικο τμημα που με τη σειρα του επικοινωνει με το Στε? Πραγματικα καποιοι ειναι γραφικοι!
Ναι το πιστεύω απόλυτα... Η Ιστορία και η δικαιοσύνη θα το δείξει... Το ΑΣΕΠ ρωτήθηκε τί σημαίνει η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ στα τωρινά δεδομένα; ή θα του σερβίρουν έτοιμη τη πρόταση;
Μάλλον δε ζεις στην Ελλάδα! Τόσα χρόνια τι έχεις διαπιστώσει; Πότε το ΣτΕ εμπόδισε το Υπουργείο να αυθαιρετήσει;
αναφέρει ξεκάθαρα και τη δευτεροβάθμια τώρα που τελικά θα κάτσει η μπίλια είναι άλλο θέμα. Όχι αναδρομικά, για την ώρα.
Να δεις τι θα γίνει στη δευτοροβάθμια, που οι φάσεις της ειδικής γινόταν πιο νωρίς, οι περισσότεροι χωρίς ασεπ και έχουν μαζέψει τεράστιες προϋπηρεσίες (παλαιότερα οι πίνακες μάλιστα έβγαιναν από κάθε, όχι πανελλαδικά...... κλπ) Τώρα πρέπει να αποφασίσουν που θα δουλέψουν όμως. Πες μου ένα λόγο γιατί οι φιλόλογοι να επιλέξουν την ειδική και να παραμείνουν σε αυτή, αφού δεν διορίζουν ποτέ από ειδική. Θα γίνει ο μεγάλος χαμός!!!!