0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω να υπήρχε δόλος αλλά πολλά...λεφτά από το ΕΣΠΑ! Πάντως η κάθε μαγκιά των υπουργών έχει τις επιπτώσεις της...
Η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ τελικά θα μετρήσει; Έχει καταλάβει κανείς τι θα γίνει με αυτά τα σχολεία;
Να μετρήσουν τα μεταπτυχιακά στον πίνακα των αναπληρωτών επιτέλους έλεος.Της ειδικής η πρόσληψη γινόταν με μεταπτυχιακό. Θα φέρουν τώρα την προϋπηρεσία τους στην γενική και το δικό μας το μεταπτυχιακό δε θα μετράει ?τι θέλουν δηλαδή να το κάνουμε κουγκι που λέει και ο Καμμενος ?
Προσλαμβάνονται από το ινεδιβιμ. Είναι σε ξεχωριστούς πίνακες, βάση προσόντων, προϋπηρεσίας σε τυπική, δια βίου και εκπαίδευση ενηλίκων. Μέχρι το 2010 η προϋπηρεσία μετρούσε κανονικά....
Μέχρι αυτή την στιγμή, η απάντηση είναι ναι.Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως διαβάζω ανάποδα τους (προτεινόμενους) νόμους; Λέω δεν μπορεί η μεγάλη πλειοψηφία να λέει π.χ. όχι δεν θα μετρήσει από το 2010 και εγώ να ισχυρίζομαι ότι δεν θα μετρήσει από το 2015-2016. Αν πάντως έχω δίκιο τότε στην διαβούλευση αμφιβάλλω αν κατάλαβαν οι περισσότεροι συνάδελφοι την παράγραφο 3 του άρθρου 47 για την προϋπηρεσία της ειδικής. Έχω την εντύπωση ότι στην διαβούλευση οι συνάδελφοι νομίζουν ότι δεν θα μετρήσει καμία προϋπηρεσία της ειδικής στην γενική και άλλοι νομίζουν ότι δεν θα προσμετράται από το 2010 και μετά...
Όχι, δεν υπάρχει κίνδυνος, γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν ως ωρομίσθιοι. Πρόβλημα θα υπάρχει σε ειδικότητες όπως περιβαλλοντολόγοι και κάποιες μη βασικές που γράφουν προϋπηρεσία, ενώ οι συνάδελφοι τους στη γενική δεν δουλεύουν. Τί αναφέρει όμως το άρθρο 47;
4Δεν θα εφαρμοστεί αναδρομικά αλλά από το 2010 που θα ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Στην ειδική αγωγή είναι κλειδωμένοι?
Οι διατάξεις της παραγράφου αυτής δεν ισχύουν για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του παρόντος άρθρου.[/i
Συνάδελφοι, επιτυχόντες πριν το 2008, οργανωθείτε, μαζευτείτε και πάτε στον κ. Κουράκη για να τον ρωτήσετε για ποιο λόγο σας πετάει απ΄ έξω...
Ειναι λυπηρο πάντως που το υπουργειο προτεινει να ακυρωθει ( όπως το συνταγμα ορίζει) καθε βαθμό ασεπ πριν το 2008 και ολες οι προυπηρεσιες με οποιοδηποτε τροπο αποκτηθηκαν να εξισωθούν (οπως επιλεκτικα ερμηνευτηκε η απόφαση του ΣΤΕ). Αν γινει οπως προτεινουν σε αρκετες ειδικότητε οι πινακες θα αναποδογυρίσουν. Οσοι εχουν ασεπ 2008 θα περάσουν μπροστά. Και οι προηγούμενοι επιτυχοντες που πηγαιναν χρονια αναπληρωτες θα βρεθουν πάλι πισω.
Πώς να ισχύσει το 2 αφού η προϋπηρεσία έχει μπει μέχρι το 2014 στους αντίστοιχους πίνακες.γιατί πέρασαν πάνω από 10 χρόνια! Ο ασεπ ισχύει μόνο για 2 έστω 6 χρόνια…
Πώς να ισχύσει το 2 αφού η προϋπηρεσία έχει μπει μέχρι το 2014 στους αντίστοιχους πίνακες.